28 november 2021
Trainen

Small group training Rotterdam

Je wilt graag met een trainer trainer, maar je hebt hier helaas niet het budget voor. Dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor small group training Rotterdam. Hierbij train je in een groep van maximaal acht personen samen met een personal trainer. Small group training Rotterdam kan verschillende voordelen met zich meebrengen. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Persanol traning

Minder hoge kosten

Een personal trainer inhuren is helaas niet goedkoop. Als je meerdere keren per maand met een personal trainer wilt trainen, kun je hier wel honderden euro’s aan kwijt zijn. Door te kiezen voor small group training Rotterdam deel je ook de kosten van de personal trainer. Dit kan echt een stuk schelen. Vaak is het ook zo dat als er iemand afvalt de kosten voor jou niet worden verhoogd. Je betaalt dus een vaste lage prijs.

Persoonlijke aandacht

Ondanks de lage kosten krijg je alsnog veel persoonlijke aandacht bij small group training Rotterdam. Dit komt doordat de groepjes niet groot zijn, waardoor de personal trainer iedereen voldoende aandacht kan geven.

Samen trainen

Het is natuurlijk ontzettend leuk om samen met anderen te trainen. Je krijgt hierdoor extra motivatie en vaak heb je ook veel fun samen. Daarbij leer je zo ook weer nieuwe mensen kennen die dezelfde doelen en/of hobby hebben als jij!

Goede training

Privacy

Small group training Rotterdam vindt meestal plaats in een kleine studio van de personal trainer. Hierdoor heb je veel privacy. DIt is dus heel wat anders dan trainen in een grote sportschool. Durf je zelf nog niet naar de sportschool te gaan omdat je niet weet of je het wel goed doet? Dan is small group training Rotterdam zeker een goede keuze.