20 januari 2022
boksen

Personal trainer Den Bosch

Dankzij de personal trainer Den Bosch, geniet ik van elke beweging die ik maak. Sporten was nooit mijn sterke kant en op een gegeven moment kreeg ik daar een hekel aan. Vooral toen ik nog op school zat probeerde ik met allerlei smoesjes hier onderuit te komen. De jaren verstreken en ook mijn lichaam werd een jaartje ouder. Doordat ik een kantoor baan heb beweeg ik erg weinig. De keren dat ik op de fiets was, moest ik flink doorbijten. Het zweet brak mij alle kanten uit en het duurde weer een hele tijd voordat ik eindelijk weer op adem kwam. Hoezeer ik sporten maar niks vond, moest ik er deze keer echt wel aan geloven.

boksen

Geen smoes meer dankzij de personal trainer Den Bosch

Via een goede vriend ben ik bij Trainstation 073 terecht gekomen. Hij trainde er al een hele tijd en door zijn geweldige verhalen wilde ik het zelf ook een keer gaan uitproberen. Toeval is dat je je hier kan inschrijven voor een gratis proefles. Dat heb ik meteen gedaan. De naam van deze sportschool doet zich een eer aan. Zij hebben namelijk divers stations waar je gebruik van kan maken. Zo is er een Fun Station, Power Station en Boksing Station. Je kan zelf kiezen waarmee je aan de slag gaat. Voordeel is dat je hier samen met een personal trainer aan de slag kan gaan. Je wordt goed geholpen en deze trainer zorgt ervoor dat je er ook volledig voor gaat. Wil jij meer weten over deze sportschool en de mogelijk heden, neem dan een kijkje op deze website, https://trainstation073.nl/.

fun trainen