20 januari 2022

Blijf jij jouw team trouw?

Wedden op voetbal is om diverse redenen erg interessant en leuk om te doen. Natuurlijk draait het vooral om de spanning van het maken van winst. Maar er is nog meer. Betrokkenheid is voor veel mensen een belangrijke factor. Wedden op een club waar je fan van bent, doet natuurlijk meer met je dan wedden op clubs en wedstrijden waar je eigenlijk niet zo veel mee hebt. Waarom zou je dan ook op veel andere clubs wedden?

Het voordeel van wedden op jouw team

Wedden op je eigen cluppie heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst dus de betrokkenheid. Je volgt de wedstrijden van je club waarschijnlijk op de voet. Het kijken naar wedstrijden wordt natuurlijk nog interessanter, spannender en intenser wanneer je hier geld op in hebt gezet.

Er is echter nog een belangrijke reden waarom het goed is om te wedden op de club die je een warm hart toedraagt. Je kent alle ins en outs van deze club. Je kent de spelers, de kracht en de zwakke plekken. Je weet tegen welke teams je club graag speelt en vaak een goed resultaat haalt, maar weet ook wie de angstgegners zijn. Met andere woorden: je hebt kennis van je club en dit stelt je in staat om een betere voorspelling te doen. Want wees eerlijk, wat is nu gemakkelijker: inschatten of jouw club een zege gaat behalen, of wie de winnaar wordt in een strijd tussen twee clubs die je totaal niet volgt?

Je team trouw blijvenJe team trouw blijven, klinkt voor sommigen misschien moeilijker dan voor anderen. Mensen houden van winnen, dus wedden op een overwinning is per definitie leuker dan wedden op een nederlaag. Aan de andere kant: wil je winst behalen met wedden, dan gaat het er vooral om dat je realistisch blijft. Is jouw club een traditionele hekkensluiter of degradatiekandidaat, tja…. dan betekent je team trouw blijven vaak dat je inzet op een nederlaag. Voelt dat als verraden? Ach, het is wat het is. Op Voetbalwedden.nl vind je goede plekken om een weddenschap te plaatsen op jouw favoriete team en nog veel meer voetbalwedtips.