20 januari 2022

Altijd al willen leren kitesurfen?

Wat houdt je tegen, velen zijn je voor gegaan en het is een unieke kans om jezelf uit te dagen! Twijfel niet, boek een cursus om te leren kitesurfen. Verschillende locaties zijn er door het land verspreidt waar je kan leren kitesurfen. Kitesurf cursus Kijkduin zegt het al, aan de kust bij Kijkduin kun je een cursus kitesurfen doen. Deze locatie is erg geschikt, zit aan de zee, heeft vlak en ondiep water waardoor er ideale omstandigheden zijn gecreëerd om het te kitesurfen aan te leren.

Leren kitesurfen

Kitesurf cursus Kijkduin is voor de beginners een goede opstap naar het leren kitesurfen. Met een instructeur wordt je op weg geholpen en leer je hoe je moet omgaan met verschillende aspecten die komen kijken bij het kitesurfen. Denk hierbij aan je board en aan je vlieger, maar ook aan de weersvoorspellingen. Met de verschillende mogelijkheden in de cursussen moet er wel wat voor ieder tussen zitten wat aanspreekt. Zo heb je een 1-daagse, 3-daagse en een 5-daagse cursus maar is het ook mogelijk om privé les te nemen. Hierin zit het verschil dat er in de meerdaagse cursussen meer tijd wordt geïnvesteerd. Bij een privé les heb je één op één les, dit houdt in dat de instructeur met de volledige focus bij jou is. Dit kan wellicht ideaal zijn voor wanneer iemand het toch wat spannend vindt en ook wat meer zekerheid wil opbouwen.

Verschillende locaties

Mocht je nou na de cursus bedenken bij de kitesurf cursus Kijkduin dat je het toch geweldig vond én graag verder wil? Dan is er goed nieuws, er zijn meerdere locaties waar je verder kan met het kitesurfen. Niet alleen kitesurf cursus Kijkduin is er, ook kun je terecht in Scheveningen en Oesterdam. Voor de beginnende kite surfers kan de kitesurf cursus Kijkduin de oplossing bieden om de eerste stap te zetten.