Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

All posts in WK kaarten

WK 2014 kaartenOndanks dat de FIFA haar officiële kaartverkoop voor het WK 2014 heeft gesloten is het nog altijd mogelijk voor voetbalfans om aan tickets te komen voor het spektakel in Brazilië. Er zijn vele onbekende websites waar WK kaarten worden aangeboden maar gelukkig zijn er ook nog betrouwbare bedrijven waar de toegangskaarten kunnen worden gekocht. Eén van de meest gebruikte websites met een goede reputatie voor het kopen van tickets is Viagogo en hier kunnen supporters nog altijd terecht om kaarten voor hét voetbalevenement van het jaar te verkrijgen.

In deze laatste weken voorafgaand aan het WK 2014 in Brazilië zijn er meer dan 500 websites die toegangskaarten verkopen. Gemiddeld verkopen deze websites voor ongeveer €300.000,- per dag aan tickets, wat een enorme toename is ten opzichte van het vorige WK voetbal in Zuid-Afrika. Voetbalfans wordt aangeraden om de verkopende partij uitgebreid te onderzoeken voordat de kaarten worden aangekocht. Er zijn meerdere berichten van malafide websites en zo kan het plan voor een onvergetelijke trip naar Brazilië uitlopen op een financieel drama.

Read more

Share

WK 2014 stadion sao pauloDe vertraging van de bouw van stadions voor het WK 2014 heeft meerdere gevolgen. Zo is het onduidelijk hoeveel capaciteit de stadions hebben aangezien drie voetbalarena’s nog niet klaar zijn voor het WK 2014. Het gaat om de stadions van Sao Paolo, Curitiba en Cuiaba. De eerstgenoemde is het stadion waar Nederland op 23 juni de derde groepswedstrijd van het WK 2014 tegen Chili speelt. Gelukkig is het niet de eerste wedstrijd, want dat maakt de kans almaar groter dat de vertraging van de bouw problemen oplevert.

Achterhouden WK 2014 tickets

De directeur marketing van de FIFA zegt dat er 7 procent van de tickets voor het WK 2014 ( en dus ook voor de wedstrijd tegen Chili) wordt achtergehouden om er zeker van te zijn dat iedereen in het stadion past. De overige 7 procent kan, als de stadions af zijn en duidelijk is hoeveel stoelen erin kunnen, altijd nog worden verkocht. Zeker gezien de topdrukte en de run op WK kaarten maakt de FIFA zich om dat laatste geen zorgen.

Read more

Share

De FIFA heeft bekend gemaakt dat er nog 200.000 kaarten beschrikbaar zijn voor het WK 2014 in Brazilie. De laatste kaartverkoop ronde gaat vanmiddag om 12.00 van start. Voor alle wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn er nog kaarten beschikbaar. Dus als je nog geen kaarten hebt. Is dit je laatste kans!

Hoe kaarten kopen WK 2014?

Kaarten kunnen worden gekocht via de FIFA en via websites zoals viagogo.nl. Een aantal wedstrijden tijdens het WK 2014 zijn al uitverkocht, oa. openingswedstrijd Brazilie en Kroatie en de finale in Rio de Janeiro. Het aantal uitverkochte wedstrijden is nu 10. In de poule waar het Nederlands Elftal speelt zijn de wedstrijden Australie – Spanje en Spanje – Chili uitverkocht.

Wil je alles weten over het kopen van WK kaarten? Bekijk de WK 2014 kaarten pagina.

Share

WK 2014 kaarten april 2014De kaartverkoop voor het WK 2014 in Brazilie gaat goed. De FIFA heeft op donderdag 27 maart bekend gemaakt dat er al 2,56 miljoen WK 2014 kaarten zijn verkocht. In totaal biedt de FIFA 3 miljoen WK kaarten aan. Deze kaarten kunnen worden gekocht via de FIFA site, via officiele partner kanalen, zoals onsoranje.nl in Nederland, en via kanalen als viagogo.nl. Tot 1 april loopt de derde kaartverkoop ronde. In deze ronde zijn nu al meer dan 300.000 kaarten toegewezen.

Wil je nog kaarten voor WK 2014 kopen?

Wanneer je nog graag naar het WK 2014 in Brazilie wilt gaan is het noodzaak om snel kaarten te kopen voor het WK 2014. De volgende kaartverkoop ronde (4de ronde) zal van start gaan op 15 april 2014. Tevens zal drie dagen later de kaartverkoop via de loketten bij 12 WK 2014 stadions van start gaan. In totaal kunnen voetballiefhebbers drie weekeinden achter elkaar op deze manier kaarten kopen voor het WK 2014.

Read more

Share

Afgelopen periode is er in Nederland ongeveer 5.000 kaarten per wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het WK 2014 verkocht. Alle Nederlanders die via de FIFA en onsoranje.nl kaarten hebben aangevraagd voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal zullen de kaarten ook toegewezen krijgen. Heb je nog niet aangemeld en wil je toch naar het WK 2014 in Brazilië? Vanaf vandaag (12 maart) is het mogelijk om kaarten te kopen via viagogo.nl en de FIFA. De kaarten via onsoranje.nl zijn al bepaald en de leden worden binnenkort geïnformeerd over hun aanvraag. Alle mensen die zich via onsoranje.nl hebben ingeschreven voor kaarten, zullen deze kaarten krijgen. Er was minder aanmeldingen dan beschikbare kaarten.

WK kaarten 2014 kopen vanaf 12 maart

De prijs voor de WK 2014 kaarten van het Nederlands Elftal tijdens de groepsfase ligt tussen 175 dollar (categorie 1) en 90 dollar (categorie 3). Dit zijn de prijzen die de FIFA noemt.

Om zeker van te zijn dat je tijdens het WK 2014 de juiste wedstrijd bijwoont en ook nog in het vak waar je graag wilt zitten, kan je ook WK 2014 kaarten kopen via viagogo.nl. Zij bieden een uitgebreid overzicht van alle WK 2014 kaarten. Ook andere wedstrijden dan Nederlands Elftal kaarten.

Wil je alles weten over het kopen van WK 2014 kaarten? Bekijk dan de WK 2014 kaarten pagina?

Naar WK 2014 reizen

Heb je al kaarten voor het WK 2014 gekocht? Of moet je nog kaarten kopen voor het WK 2014? En ben je nog opzoek naar een fantastische verzorgde reis in Brazilië? Onze partner Eurocult-Lito biedt een uitgebreid overzicht van reizen. Naast de standaard WK 2014 reispakketten bieden zij ook de mogelijkheid om maatwerk reizen te boeken bij Eurocult-Lito. Op deze manier hoef je nergens meer over na te denken. Meer weten? Kijk snel op de website van Eurocult-Lito.

WK 2014 poule

Het Nederlands Elftal zal spelen in WK 2014 poule B. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alle poules WK 2014 overzichtelijk op een rij gezet. Op deze manier weet je direct wanneer alle teams spelen en tegen wie ze moeten. Tevens heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de WK 2014 poule via wereldkampioenschapbrazilie.nl. Dus kijk snel op de WK 2014 poule pagina.

Share

Bijna een half miljoen tickets voor het WK in Brazilië zijn in de 2de verkoopronde uitgegeven voor alle wedstrijden, op de openingswedstrijd en de finale na. De Braziliaanse fans hebben ongeveer 60 procent hiervan ontvangen. In de top tien van aantal tickets dat aan landen is toegewezen, is Nederland niet te vinden. Dat is misschien ook niet zo gek, omdat Nederland bij lange na niet in de top tien staat van grootste beroepsbevolking. Tot nu toe zijn in totaal ruim 2,3 miljoen kaarten voor het WK 2014 verkocht. Veel van deze tickets zijn ook verkocht via de website viagogo.nl

Volgende ronde kaarten WK 2014

Heb jij je tickets nog niet bemachtigd? Dan is 12 maart om 12.00 uur (Braziliaanse tijd) een belangrijk moment. Dan is de volgende ronde kaartverkoop van ongeveer 160.000 kaarten die op basis van eerst komt, eerst maalt, wordt uitgegeven. Ga naar www.fifa.com en zorg dat je er direct bij bent.

Zeker zijn van WK 2014 kaarten?

Wil je zeker zijn van kaarten? Ga dan naar viagogo.nl. Zij bieden een betrouwbare manier van kaarten kopen.

Bekijk ook onze WK 2014 kaarten pagina met tips voor het kopen van WK 2014 kaarten.

Share

Vanaf morgen 13.00 (20 augustus) gaat de kaartverkoop voor het WK 2014 van start. Dit is de eerste kaartverkoop periode en zal duren tot en met 10 oktober. De volgende kaartverkoop voor het WK 2014 zal van start gaan na 6 december. Op 6 december 2014 vindt de loting plaats. De laatste kaartverkoopperiode is vanaf 15 april 2014 tot aan de finale. Hier kunnen de laatste last minute kaarten worden gekocht.

Read more

Share

Vandaag is bekend geworden dat de kaarten voor het WK 2014 vanaf 20 augustus 2013 gekocht kunnen worden. De tickets voor het WK 2014 (12 juni t/m 13 juli 2014) kunnen via de FIFA worden gekocht. De ticketprijzen en verdere informatie over de kaartverkoop worden bekend gemaakt op 1 juli 2013. De website www.wereldkampioenschapbrazilie.nl zal de informatie tijdig op de website plaatsen zodat je op tijd op de hoogte bent van het laatste nieuws omtrent kaarten. 

Kwalificatie WK 2014

In juni (2013) zullen de eerste teams zich gaan plaatsen voor het WK 2014 in Brazilië. Dit zullen teams zijn uit het continent Azië. De teams vanuit de andere continenten zullen zich vanaf augustus gaan plaatsen voor het WK 2014. Het Nederlands Elftal zal zich naar alle waarschijnlijkheid in september of oktober plaatsen voor het WK 2014.

WK 2014 kaarten

Wil je tijdig op de hoogte worden gesteld van het laatste nieuws omtrent WK 2014 kaarten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg onze facebook pagina.

Lees hier meer over kaarten WK 2014

Share

Afgelopen week is de FIFA met een update gekomen voor het kopen van individuele kaarten voor het WK 2014 in Brazilie. Alle individuele kaarten voor de wedstrijden van het WK 2014 in Brazilie zullen rechtstreeks verkocht gaan worden aan fans via fifa.com. Fifa heeft hiermee bevestigd dat het niet kaarten zal reserveren voor reisorganisaties, en zal geen officieel reisorganisatie programma uit voeren voor het WK 2014 in Brazilie. Fans moeten zelf vervoer en overnachting regelen en dus zelf WK 2014 kaarten bestellen via Fifa.com. Het vervoer en de overnachting kunnen natuurlijk wel via een tour operator worden geregeld.  Read more

Share