Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

WK 2014 zakcentje

training nederlands elftal wk 2014 2Voetballers krijgen veel betaald. Zoveel is bekend. Ook bij prestaties die worden geleverd tijdens het WK 2014 wordt de portemonnee getrokken om de heren te bedanken voor hun harde werken. Alsof de heren niet genoeg krijgen, denken wij.

Geldbedrag spelers selectie WK 2014

Bovendien is ons onduidelijk wat het doel is van deze incentive. Wij weten natuurlijk dat het geldbedrag moet dienen als motivator want voor niets gaat immers de zon op. Onderzoek wijst echter uit dat een geldbedrag of bonus voor ingewikkelde taken als het winnen van voetbalwedstrijden op een WK, geen goede stimulans is voor de ontvanger. Bovendien is het een eer om voor Oranje uit te komen en moet dat genoeg zijn om 120 procent te geven.

Bedrag winst op WK

En waar hebben we het dan eigenlijk over? Als Oranje de WK titel in de wacht sleept wordt bij elke speler een bedrag van 270.000 euro op zijn rekening bijgeschreven. Bij elke gewonnen wedstrijd krijgen de jongens 30.000 euro. Gelukkig, weet Bert Oostveen (directeur KNVB) ons te vertellen dat de gesprekken met spelers over deze bedragen niet lang duren en dat de eer hun grootste drijfveer is.

Bekijk hier alle wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens het WK 2014 in Brazilie.

Share

Random Posts

 
Comments

No comments yet.