Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

WK 2014: “the world meets Brazil”

Afgelopen week is de campagne ‘The world meets in Brazil’ live gegaan. Met deze campagne wil Brazilië de wereld laten zien wat Brazilië te bieden heeft. Deze campagne laat zien wat Brazilië allemaal te bieden heeft en hiermee proberen ze toeristen over de hele wereld warm te maken voor het WK 2014 in Brazilië. In de commercial die gelanceerd is voor deze campagne kan je fantastische beelden van Brazilië terug vinden. Wanneer je volgend jaar naar het WK 2014 gaat kan je deze toeristische hotspots gaan bezichtigen. 

WK 2014 campagne

De campagne wordt online ondersteund en in zeven landen (Verenigde Staten, Argentinië, Chili, Colombia, Mexico, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk) ook uitgezonden op televisie. In de commercial ‘Casa’ wordt de schoonheid van de Braziliaanse landschappen vergeleken met de verschillende onderdelen van een woonhuis. “Het doel is om de kijker zich thuis te laten voelen. We willen de wereld uitnodigen om naar Brazilië te komen en daar de gastvrijheid en vreugde van de Brazilianen zelf mee te maken”, aldus Flávio Dino, voorzitter van Embratur. 

“Come celebrate life” voor WK 2014 en Olympische Spelen

Deze campagne is het tweede onderdeel van een grotere campagne gestart na de Olympische Spelen in Londen 2012. Met de campagne laat Brazilië zien wat het land te bieden heeft en waar ze staan met de voorbereidingen voor het WK volgend jaar en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Video WK 2014 “the world meets brazil”

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.