Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

WK 2014: oranje wint van Australië!

Robin Van Persie Australie NederlandHet Nederlands Elftal heeft de volgende fase van het WK 2014 in Brazilië bereikt door te winnen van Australië met 2 – 3. In een knotsgekke wedstrijd wist het Nederlands elftal een belangrijke overwinning te boeken. De volgende wedstrijd zal plaats vinden in Sao Paulo tegen Chili. Die gisteren ook zijn tweede overwinning van het toernooi wist te behalen.

Van Persie en Robben

De sterren van het Nederlands elftal, Robben en van Persie, waren weer de helden van het Nederlands elftal. Zij wisten weer het verschil te maken en hielpen de jonge spelers door de wedstrijd heen. Beide zijn nu ook topscorer van het WK 2014 met drie doelpunten. Aankomende maandag tegen Chili zullen zij ook weer proberen het verschil te maken.

 

Knock out fase WK 2014

Door de overwinning van het Nederlands Elftal heeft Oranje al de volgende fase van het WK 2014 bereikt, de Knock out fase. De laatste wedstrijd van oranje zal tegen Chili zijn. Deze wedstrijd is van belang om te bepalen wie eerste wordt in de wk poule. Iets wat erg belangrijk kan zijn, want dan kan je Brazilië in de achtste finale ontlopen. Team Wereldkampioenschapbrazilie.nl zal aanwezig zijn bij de wedstrijd van Oranje n Sao Paulo. Tijdens en na de wedstrijd zullen we hier uitgebreid verslag van doen.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.