Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

WK 2014 oefenwedstrijden Nederlands Elftal

uitzwaaiwedstrijd wk 2014In voorbereiding op het WK 2014 in Brazilië oefent het Nederlands Elftal nog vier maal tegen een ander land. Een van deze vier wedstrijden zal plaats vinden begin maart. De overige drie oefenwedstrijden zullen plaats vinden in mei en begin juni. Dus vlak voor dat het WK 2014 in Brazilië zal losbarsten. Deze oefenwedstrijden bieden de mogelijkheid aan Louis van Gaal om de selectie definitief te bepalen. Tevens kan bepaald worden hoe er gespeeld moet worden en wie in het basiselftal moet staan.

Selectie WK 2014

Louis van Gaal heeft in interviews al aangegeven dat die naar alle waarschijnlijkheid met een formatie gaat spelen met de punt naar achter. Dit in verband met de korte voorbereidingstijd van het elftal. Sommige spelers zullen pas een week van te voren voor de start van het WK 2014 aansluiten. Hieronder een overzicht van de laatste oefenwedstrijden van het Nederlands Elftal voor het WK 2014 in Brazilie.

Oefenwedstrijden Nederlands Elftal WK 2014

  • 5 maart 2014: Frankrijk – Nederland
  • 17 mei 2014: Nederland – Ecuador
  • 31 mei 2014: Nederland – Ghana
  • 4 juni 2014: Nederland – Wales

Uitzwaaiwedstrijd Nederlands Elftal WK 2014

Het Nederlands Elftal speelt op 4 juni 2014 tegen Wales. Dit zal de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands Elftal zijn voor het Wk 2014 in Brazilie. Het Nederlands Elftal heeft in de historie 6 keer gespeeld tegen Wales. Dit wordt de 7de wedstrijd. Alle wedstrijden werden door het Nederlands Elftal gewonnen. Ook voor deze uitwedstrijd is het Nederlands Elftal topfavoriet. Kaarten kunnen worden gekocht via onsoranje.nl of via viagogo.nl.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.