Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Waar kaarten kopen WK 2014?

Je kunt op diverse wijzen kaarten kopen voor het WK 2014 in Brazilië. De twee manieren welke wereldkampioenschapbrazilie.nl aanraadt zijn via Ons Oranje, een initiatief van de KNVB en haar partners of via Viagogo, een veilig online uitwisselingsplatform voor onder andere voetbaltickets. Ondanks dat de prijzen bij Viagogo hoger zullen zijn dan bij Ons Oranje is dit toch een goed en betrouwbaar alternatief als je niet in aanmerking komt om kaarten voor het WK 2014 te kopen bij Ons Oranje.

Beste manier van WK 2014 kaarten kopen:

Ons oranje

De beste kans op kaarten is via Ons Oranje van de KNVB. Zij zullen per wedstrijd van het Nederlands Elftal een groot aantal kaarten beschikbaar stellen. Indien je een lidmaatschap hebt bij Ons Oranje biedt dit extra voordelen voor wedstrijden en allerlei extra’s. Het is dan ook raadzaam om hier je kaarten te regelen. De kaarten die Ons Oranje aanbiedt zijn voor de speciale Nederlandse vakken vanwaar je op de ultieme manier de wedstrijden van het Nederlands Elftal kunt beleven.

Link: www.onsoranje.nl

Viagogo

Viagogo is een ticketmarktplaats waar je tot op de dag van het evenement, in dit geval het WK 2014, kaarten kunt kopen. Viagogo werkt samen met diverse partners waardoor zij een uitgebreide hoeveelheid aan kaarten kunnen aanbieden voor het WK 2014 in Brazilië. Alle tickets die verkocht zijn door Viagogo vallen onder hun speciale garantieregeling en de tickets worden zo snel mogelijk na aankoop verzonden naar de koper via een koeriersdienst.

Link: viagogo.nl

Hoe kaarten kopen voor WK 2014?

Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft een uitgebreid overzicht gemaakt “Hoe WK 2014 kaarten te kopen?”. In het artikel wordt beschreven waar je WK 2014 kaarten kan kopen, hoe je WK 2014 kaarten kan kopen en wanneer je WK 2014 kaarten kan kopen. De website wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alles over de reis naar het WK 2014 beschreven. Een belangrijk onderdeel is de WK 2014 kaarten overzicht.

Bekijk hier de Hoe kaarten WK 2014 kopen pagina.

Lees hier meer over WK 2014 kaarten

 

Share
 
Comments

Dat wordt weer één groot feest! Vanaf wanneer zijn de kaarten te koop via de officiële wegen?

De exacte datum is nog niet bekend. Op 6 december 2013 vindt de loting plaats. De verwachting is dat vanaf dat moment de kaarten ook in verkoop gaan. Zie voor meer informatie ook: http://wereldkampioenschapbrazilie.nl/wk-2014-kaarten/

Nee hoor, hier in Australie kon je je al aanmelden voor de eerste ronde tickets 2 maanden geleden via de fifa site. Mijn zoon probeerde tickets voor australie en nederland, en we hadden gehoord dat je wel erg veel geluk moest hebben als je wat kreeg. Laat hij nou voor beiden landen tickets gekregen hebben!
Nu is het inderdaad open voor de tweede ronde

Mijn zoon heeft een kaartje Nederland – Chili op 23/6/2014 in Sao Paulo. Hij gaat op die dag naar de wedstrijg Australie – Spanje in Curitiba. Beide wedstrijden beginnen om plaatselijke tijd 18.00 uur. Wie wil het over kopen?

Ik ben op zoek naar 2 kaarjes voor Nederland -Chilli

Ik zoek een kaartje voor Ned-Chili. Mijn vrouw gaat via haar werk. Ik probeer op de bonnefooi mee te gaan.
Mail me? Jansmajan@hotmail.com

Hai
heb je de kaartjes nog?ik wil zegraag van je overnemen!
groetjes chantal

Waar in het stadion is je kaartje en hoeveel wil je er voor hebben?
gr, Arno

Heb ook een kaartje Spanje – Nederland op 13/6 in Salvador

wie kan mij helpen aan 2 kaartjes nederland-australie??? 18 juni

Wie kan mij helpen aan 2 of 4 kaartjes voor een van de wedstrijden in het Maracana stadion in Rio? Tweede ronde, laatste 16, Quart Finale, alles is welkom.

Wie kan mij helpen aan 2 of 4 kaartjes voor een van de wedstrijden in het Maracana stadion in Rio? Tweede ronde, laatste 16, Quart Finale, alles is welkom. http://www.renegersonderandamie@gmail.com

Ik zoek nog twee kaartjes voor de wedstrijden van nederland. Maak niet uit voor welke…
heeeeeel graaaaag…

Hi chantal, als je een mail stuurt naar flyingmeeuwman@hotmail.com kan ik je misschien helpen.

Hii, ik ben op zoek naar 2 kaartjes voor de 16e finales in sao paolo 01-07 en/of voor de kwartfinale in Rio (Maracana, 04-07 , beide om 13:00.
Mitchell_becker@msn.com

Hierboven kun je doorklikken naar viagogo. Daar zijn nog kaarten te verkrijgen voor alle WK wedstrijden van Oranje!

Hoi mensen.

Ik
Zoek nog 3 kaarten voor nederland chili in brazilie

Wie kan me helpen voor een normale prijs

Hoor het graag

Zoek kaarten voor Ned-Chili 23 juni Sao Paolo. Wie kan helpen?

Ik zoek 4 kaartjes voor NL-Chili. Belgie-Rusland of Frankrijk-Ecuador als alternatief.

ik zoek één of twee tickets voor de WK finale

Wegens omstandigheden twee kaarten voor de kwartfinale in Fortaleza beschikbaar (match 51: winnaar pool B, nr. 2 pool A). Kaarten nog niet in bezit, maar dienen in Brazilië afgehaald te worden bij. Iemand interesse?

Heb belangstelling. Wat vraag je voor de kaarten en waar moeten die in Brazilie afgehaald worden?
Groet Gerrit

hallo, wie kan mij helpen aan 4 tickets voor Nederland – Chili 23-6-2014 in Sao Paulo.

Ik verkoop twee tickets (categorie 1) voor het Holland wedstrijd tegen Costa Rica. die me willen sturen email: tjbuenf@yahoo.com.br
Ik ben Braziliaanse, begrijp ik niet nederlands