Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Prijs WK 2014 kaarten

Er zijn meerdere manieren hoe je kaarten kan kopen voor het WK 2014. De verschillende kanalen zullen ook andere prijzen gaan hanteren. In Nederland zal Onsoranje  (indien je lid bent bij supportersclub oranje voor 1 december) kaarten aanbieden voor het WK 2014. Een andere manier om kaarten te kopen is via viagogo.nl. De FIFA zal een aantal verkoopfases aanbieden (zie hoe kun je tickets kopen). Hieronder kan je een overzicht vinden van de prijzen van de WK 2014 kaarten. 

Prijzen WK 2014 kaarten – FIFA

De FIFA maakt een onderscheid in de prijzen op basis van de volgende uitgangspunten:

  • Welke ronde, dus groepsfase, achtste finale, kwart finale, halve finale en finale;
  • Openingswedstrijd;
  • Specifiek kaarten kopen voor een team;
  • Positie in het stadion (er zijn drie categorieën);
  • Internationale koper of binnenlandse koper;
  • Speelstad specifieke kaarten.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de internationale prijzen, dus voor supporters die buiten Brazilië wonen en naar het WK 2014 willen gaan:

Individuele WK 2014 wedstrijden prijzen

Speelstad specifieke WK 2014 kaarten prijzen

Team specifieke WK 2014 kaarten prijzen

WK 2014 kaarten via viagogo.nl

Om zeker te zijn van WK 2014 kaarten voor je favoriete wedstrijd raden we je aan seriues te kijken naar het kopen van WK 2014 kaarten via de website viagogo.nl. Viagogo.nl is een van de grootste aanbieders van Wk 2014 kaarten. Op de website kan je betrouwbaar WK 2014 kaarten kopen voor houw favoriete wedstrijd. De prijs van de kaarten ligt in sommige gevallen hoger dan bij de FIFA. Alleen bij de FIFA ben je niet verzekerd van kaarten voor jouw favoriete wedstrijd. Immers de FIFA werkt met een inschrijfmodel en lotingsmodel. Hier kan je het overzicht van WK 2014 kaarten bekijken via de website viagogo.nl.

WK 2014 kaarten Onsoranje

De prijzen voor kaarten WK 2014 via Onsoranje zijn nog niet bekend. Het Nederlands Elftal moet zich nog kwalificeren voor het WK 2014 en de loting voor het WK 2014 vindt pas plaats op 6 december. Waarschijnlijk zal de verkoop van deze kaarten rond 8 december van start gaan. Op het moment dat dit betekent wordt gemaakt zal op deze website direct een bericht komen te staan.

 

Share
 
Comments

No comments yet.