Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Hoe kun je tickets kopen voor het WK 2014?

De voorverkoop van WK kaarten 2014 zal vanaf 20 augustus 2013 van start gaan. Na de loting op 6 december 2013 is het speelschema bekend en kan je gericht WK 2014 kaarten kopen. Deze pagina geeft meer informatie over de kaartverkoop. Tevens geven we een aantal handige tips om je goed voor te bereiden om straks niet naast de kaarten te grijpen.

Tip: Wil je niets van het laatste nieuws over de kaartverkoop missen? Via onze nieuwsbrief houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Aan de rechterkant kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Waar kun je kaarten kopen voor het WK 2014?

Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft een selectie gemaakt van plekken waar je kaarten kunt kopen voor het WK 2014. Voor het WK 2014 zijn er zowel officiële kanalen als onofficiële kanalen en wij kunnen zowel een officieel kanaal (Ons Oranje) als een onofficieel kanaal (Viagogo) aanraden. Lees hier meer over Waar je kaarten kunt kopen voor het WK 2014.

Wanneer begint de voorverkoop voor het WK 2014?

De voorverkoop van de kaarten voor het WK 2014 zal vanaf 20 augustus 2013 van start gaan. Om gericht kaarten te kopen is het verstandig om de loting op 6 december 2013 af te wachten. Na deze periode zal ook onsoranje.nl (de officiële verkopende partij van de KNVB) kaarten beschikbaar stellen.

De FIFA werkt met een aantal verkoop fases. In elke fase kun je je aanmelden voor tickets. Nadat de fase is afgelopen zal de FIFA de kaarten verdelen onder de aanmeldingen. Ons Oranje zal ook kaarten van de FIFA beschikbaar krijgen (hiervoor moet je voor 1 december lid zijn geworden van supportersclub oranje). Hier zal het zelfde systeem als bij de FIFA worden gehanteerd (dus eerst aanmelden en vervolgens worden de kaarten verdeeld). De verschillende verkoop fases van de FIFA zien er als volgt uit:

 

Hoe gaat de kaartverkoop voor WK 2014 in zijn werk?

Ons oranje is de officiële website van de KNVB voor het Nederlands Elftal en op deze website kun je kaarten kopen voor het WK 2014 in Brazilië. Een lidmaatschap bij Ons Oranje biedt zelfs extra voordelen. Om kaarten voor het WK 2014 via onsoranje.nl aan te vragen dien je lid te worden voor 1 december 2013 van de supportersclub oranje. Via de website van Ons Oranje start de kaartverkoop voor de speciale Nederlandse vakken na de WK-loting op vrijdag 6 december. Het aanvragen van tickets kan tot en met 7 februari 12.00 uur via de FIFA-website. Het moment van aanvragen is niet van belang maar voor het aanvragen van deze tickets is wel een Oranje ClubCard nodig. Individuele kaarten voor het WK 2014 worden beschikbaar gesteld via FIFA.com en een aantal geselecteerde kaartverkoop partners (zie hier de Update voor de kaartverkoop WK 2014).

Kaartverkoop Viagogo WK 2014

Wil je zeker zijn van WK 2014 kaarten voor bepaalde wedstrijden? Viagogo is een veilige online marktplaats waar je WK 2014 kaarten kunt kopen en verkopen. Verkopers kunnen de tickets aanbieden voor de prijs die zij willen en hier voegt Viagogo een marge aan toe om haar kosten te kunnen dekken. Viagogo biedt een aankoopgarantie (viagogogarantie) en daarnaast worden de kaarten aangetekend verstuurd of lokaal afgeleverd. Kopers worden altijd gegarandeerd de geldige tickets te ontvangen op tijd voor het evenement. Als zich een probleem voordoet grijpt viagogo in door vervangende tickets of een terugbetaling aan te bieden, daarnaast zijn verkopers gegarandeerd van een betaling voor de kaarten die ze verkopen bij viagogo.

Lees hier meer over Waar kaarten kopen WK 2014?

Lees hier meer over Waar kaarten kopen kwalificatie wedstrijden WK 2014?

Share
 
Comments

Met trots kunnen wij mededelen dat EMboost door MATCH Hospitality is aangesteld voor dé verkoop van FIFA tickets & hospitality arrangementen rondom alle wedstrijden van de FIFA World Cup™ in 2014!

Naar alle waarschijnlijkheid start de voorverkoop in augustus 2013, naar alle verwachting in december 2013 ?

Bedankt Gerrit voor de inhoudelijke feedback. We hebben het aangepast. De verkoop van de WK 2014 kaarten gaat vanaf 20 augustus via de FIFA van start. Het is raadzaam om de loting op 6 december af te wachten. Dan kan je gericht kaarten kopen.

ik heb 4 kaarten nodig v/d wedstrijd braziele-mexico op 17-6-2014 wie hebt ze en wat kosten ze?

Graag zou ik 6 wk finalekaarten weten te bemachtigen dit mogen ook VIP kaarten zijn….
Prijs komen we wel overeen

Gezocht 2 wk finale kaarten of vip. Prijs komen we uit