Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

WK 2014 kaarten

Tijdens het WK 2014 zullen alle deelnemende landen ongetwijfeld een ware strijd leveren om de felbegeerde wereldbeker, maar daarnaast zal er ook weer een parallelle run komen om de WK 2014 tickets voor de wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal te bemachtigen. Je kunt tickets voor het WK op verschillende manieren en voor verschillende prijzen kopen. In dit artikel vind je een overzicht van alle betrouwbare bronnen (onsoranje.nl en viagogo.nl) voor kaarten voor het WK 2014 en de belangrijke punten waar u op moet letten als u uw toegangskaarten wilt gaan aanschaffen.

Op zoek naar EK 2016 kaarten? Bekijk de EK 2016 kaarten pagina.

Ons oranje WK 2014

Een eerste mogelijk voor WK 2014 kaarten is via Ons Oranje van de KNVB. Zij zullen per wedstrijd van het Nederlands Elftal een groot aantal kaarten beschikbaar stellen. Indien je een lidmaatschap hebt bij Ons Oranje biedt dit extra voordelen voor wedstrijden en alle extra’s. Het kopen van kaarten via Ons Oranje kan alleen als je voor 1 december je aan hebt gemeld bij de “supportersclub oranje”. Vanaf december starten zij met een inschrijving (t/m 7 februari 2014). Uiterlijk 1 maart 2014 zullen zij communiceren wie kaarten krijgen en voor welke wedstrijden.

Link: www.onsoranje.nl

WK kaarten 2014 – Viagogo

Er bestaan honderden websites die nu al toegangskaarten voor het WK 2014 aanbieden. Laat je echter niet verleiden door de eerste de beste aanbieder maar kies voor een betrouwbaar bedrijf voor uw aankoop van tickets voor het WK 2014 voetbal in Brazilië. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft uitstekende ervaringen met Viagogo: ‘s werelds grootste ticketmarktplaats met bijna honderd partnerschappen met de grootste namen in de sport- en entertainmentwereld. Ze bieden een veilig online uitwisselingsplatform waarmee consumenten (in dit geval Oranje fans) kaartjes voor sport, muziek, theater en comedy evenementen kunnen kopen en verkopen.

Viagogo is ontworpen om mensen toegang te geven tot tickets die voorheen moeilijk verkrijgbaar waren. Het bedrijf heeft de bescherming van de consument hoog in het vaandel staan en stelt dan ook dat “kopers zijn gegarandeerd om de tickets die zij kopen op tijd voor het evenement te zullen ontvangen”. Verkopers bieden de tickets aan en stellen de prijzen vast. De kopers kiezen de tickets voor de voor hen juiste datum, locatie en prijs. Viagogo beheert de transacties en alle tickets worden beschermd door de viagogogarantie.

WK 2014 kaarten kopen via Viagogo.nl

Kaartverkoop ‘voor het stadion’

De kans is aanwezig dat je bij de voorverkoop van de tickets voor het WK 2014 heeft misgegrepen bij de Supportersclub Oranje en de FIFA en dat u de kaarten bij de onofficiële ticketverkoop websites te duur vindt. Een alternatief om alsnog aan toegangskaarten te komen is om op de bonnefooi naar Brazilië te vliegen tijdens het WK 2014 en te hopen dat je voor de stadions kaarten kunt kopen op de zwarte markt. Wij raden deze optie te allen tijde af omdat de prijzen van deze tickets veel hoger zullen zijn dan bij een ticketverkoop website als Viagogo. Daarnaast weet je niet of de kaarten die je koopt ook echt officieel zijn en niet zomaar een kopie. Al met al is dit een zeer riskante optie die je veel geld en frustratie kan gaan opleveren.

Lees hier meer over Waar kaarten kopen WK 2014?

Lees hier meer over Hoe kaarten kopen WK 2014?

Share
 
Comments

Hallo, ik heb een vraag over de kaarten die later
dit jaar te koop zijn.

Koop je een kaart per wedstrijd, of koop je een
kaart voor een poule?
En hoeveel kaarten p.p. kun je kopen als je lid
bent?

De voorwaarden voor het kopen van kaarten voor het WK 2014 zijn helaas nog niet bekend. Eerdere jaren kocht je kaarten voor een wedstrijd. Via supportersclub oranje kan je kaarten kopen waarbij je een voorkeur opgeeft. Vervolgens loten ze de kaarten. Dit was in het verleden het geval. Het kan best zijn dat het voor het WK 2014 anders zal zijn.

Ik zou de site http://www.wereldkampioenschapbrazilie.nl en http://www.facebook.com/wk2014brazilie goed in de gaten houden. Wanneer er meer bekend is zal hier een nieuwsitem geplaatst worden.

van waar kan je de kaarten kopen (winkels), of kan je ze ook online kopen? aub en comment achterlaten degene die dit leest.

I have 2 tickets for Holland x Australia, Game 20. Want to swap for England x Uruguay Game 23 or England Costa Rica Game 40. I do not speak Dutch. I would be really grateful if anyone who speaks English could send me a link to a forum for Dutch fans where I can post this and reach more people!

Ik heb kaarten nederland-chili en wil die graag ruilen voor kaarten uruguay-engeland. Wie wil?

Hi Walter, ik zoek 2 kaarten NL – Chile. Kan ik van jou overkopen? Helaas heb ik geen kaarten Eng – Uruguay. Ik hoor graag. Mvg,

Gezocht: 2 kaarten Nederland – Chile in Sao Paolo. Wie kan me helpen?

Nog op zoek, beste Herman?

Ik heb 2 kaarten voor alle NL wedstrijden , de 1/8 en 1/4 finales. (5 wedstrijden dus)

Kan ik de kaarten overnemen van je Raphael?
boxerben20@live.nl

Ik heb 2 kaarten voor alle NL wedstrijden, t/m de 1/4 finales.

Ik zoek kaarten voor wedstrijden in Rio vanaf 28 juni – Belo Horizonte op 28 juni – finale

Ik ben op zoek naar kaarten voor Nederland – Chili

Ik ben op zoek naar:

Nederland – Chili
Halve finale Sao Paulo
Finale

Wie kan mij helpen?

Ik zoek:

Nederland – Chili
Halve finale
Finale

Hii, ik ben op zoek naar 2 kaarten voor de kwartfinale in salvador, mitchell_becker@msn.com.

hoor graag van u,

Mitchell

Ik ben op zoek naar 2 kaarten voor halve finale in Sao Paulo

Wegens omstandigheden te koop 2 tickets Match 47 – Korea Republic v Belgium – Sao Paulo /Category 1 op 26 juni 2014 om 17.00 uur plaatselijke tijd te Sao Paulo en……………
2 tickets Match 56 – 1H v 2G – Salvador /Category 1. (1e poule Belgie/Rusland vs 2e poule Duitsland/Portugal) te Salvador op 1 juli 17.00 uur plaatselijke tijd.

Gezocht 2 kaarten voor nederland – chili

hallo ik ben in argetinie en ik zie het voetbal graag in brazilie er is zon goeie sweer dat ik daar heen wil dus ik wil die kaarten en nu graag want dan kan ik binnekort naar brazilie