Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

All posts in wedden wk 2014

matchfixing wk 2014Het is een schande dat matchfixing op dit wereldtoneel gaande is. Toch beweert ‘der spiegel’ dat tijdens een wedstrijd van het WK 2014 spelers zijn omgekocht. De groepswedstrijd tussen Kroatië en Kameroen had een grote uitslag (4-0), maar dat is natuurlijk niet genoeg reden an sich om vraagtekens de zetten bij de eerlijkheid van deze voetbalpot. Hieronder wat achtergrondinformatie.

Onrust bij Kameroen

Binnen het elftal van Kameroen liep het voor de start van het WK 2014 al niet bepaald soepel. De spelers weigerde af te reizen naar Brazilië vanwege een conflict met de Kameroense voetbalbond om wedstrijdpremies. Verder kwam in de media dat de Kameroense superster Samuel Eto’o ruzie had met de bondscoach. Ook tijdens de wedstrijd tegen Kameroen was het duidelijk dat de ploeg onderling hapert. Zo gaf Ekotto een kopstoot aan zijn eigen ploeggenoot!

Read more

Share

Een groot toernooi als het wereldkampioenschap voetbal vormt een uitstekende gelegenheid om je sportkennis en voorspellende gaven te testen. Met WK-pools op het werk of met een paar leuke bets bij een bookmaker. De website Wedden WK heeft de beste tips en laatste noteringen.

Zet verstandig en beheerst in

Een gok plaatsen doe je meestal voor de lol. De meeste WK-pools op het werk of met vrienden speel je ook met bijvoorbeeld maximaal 5 of 10 euro. Voor het inzetten bij een bookmaker op internet zou hetzelfde moeten gelden: Zet alleen in wat je kunt missen als een beetje ‘pleziergeld’. Geef jezelf bijvoorbeeld een maximumbedrag wat je wil inzetten op het WK en hou je daaraan. Als je wat wint, kun je dat houden of er nog een deel van inzetten.

Lees je in voor het WK 2014

Inzetten blijft natuurlijk een gok, hoe groot je voetbalkennis ook is. Johan Derksen heeft niet voor niets ook genoeg fouten in zijn toto bij Voetbal International. Maar het kan natuurlijk altijd lonen om je een beetje in te lezen voordat je een bet plaatst. Je kunt kijken naar recente uitslagen van ploegen, geblesseerden of naar de verwachte opstellingen. Dat geeft je iets meer inzicht.

Read more

Share

WK 2014 pool brazilieVandaag zal het WK 2014 gaan starten! Om iets terug te doen voor onze bezoekers hebben we besloten een WK 2014 poule te organiseren waar je GRATIS aan mee kunt doen! Wij hebben fantastische prijzen ter beschikking gesteld voor de beste voorspellers. Denk aan mooie geldprijzen en oranjepakketten. Doe hier mee!

Gratis mee doen aan WK 2014 poule!

Denk jij te weten wie de groepsfase door komt, wat de uitslagen worden en wie uiteindelijk wereldkampioen wordt? Vul hier dan gratis de WK 2014 poule in! Je mag de link delen met al je vrienden of familie, zodat zij ook kunnen deelnemen.

Namens het wereldkampioenschapbrazilie.nl team wensen we jullie veel succes met het invullen van de WK poule!

Read more

Share

Voetbalweddenschappen zijn tegenwoordig razend populair en zijn een leuke vorm van entertainment voor de voetbalfan. Het Wereldkampioenschap voetbal 2014 staat voor de deur en ook deze keer kan er bij Unibet weer ingezet worden op talloze teams. Maar wie zijn de kanshebbers en hoe gaat het wedden in z’n werk? De odds verklappen een boel, maar je eigen spelinzicht en voetbalkennis zijn natuurlijk het belangrijkste. Met deze tips ben je klaar voor het WK en wie weet gaat je bet nog een leuk zakcentje opleveren.

Leer van het verleden

Wie zich verdiept in het verloop van vorige WK’s én de huidige ontwikkelingen rondom nationale teams en hun spelers kan al een aardige inschatting maken van het verloop van dit WK. Het blijft natuurlijk gissen, maar de kans dat een land als Georgië of Luxemburg dit jaar met de titel zal gaan strijken is natuurlijk klein. Het verleden heeft laten zien dat deze clubs niet het topniveau van landen als Frankrijk, Duitsland, Nederland en Brazilië weten te bereiken.Anderzijds; als de underdog het wel ver schopt, dan kun je rekenen op een fors winstpercentage!

Read more

Share

wedden wk 2014Het grootste en bekendste mondiale voetbaltoernooi, het WK voetbal, staat weer voor de deur. De in totaal 64 wedstrijden starten op 12 juni met de wedstrijd Brazilië tegen Kroatië en eindigt met de finale op 13 juli 2014. Deze 20ste editie van het WK is voor Brazilië de tweede keer om het toernooi te organiseren. De vraag die iedereen bezig houdt is: welk land wordt wereldkampioen. Maar ook wie van de 32 elftallen het meeste zal scoren en wie topscorer van het toernooi wordt. Is het Messi, Ronaldo of toch Neymar. Dit wordt wederom een spectaculaire maand vol voetbal met spraakmakende teams en daarom vele mogelijkheden om te wedden op het WK 2014.

Welke bookmaker moet je hebben?

Het meest populaire online wedkantoor is Unibet. Maar ook bookmakers als Bwin, William Hill en 888sport hebben een uitgebreid wedprogramma klaar staan voor het WK 2014 met zeer aantrekkelijke bonussen. Zo heeft Unibet een bonus van 50 euro en bestaan er al weddenschappen vanaf €1. De website www.weddenwk.nl heeft alle bookmakers op een rij gezet om zo de beste deal eruit te slepen.

Read more

Share

wk 1950 in brazilieHet WK voetbal 2014 in Brazilië is alweer het twintigste Wereldkampioenschap in de historie van het voetbal. Waar er op het eerste WK ooit nog maar 13 landen mee deden, daar is het WK inmiddels uitgegroeid tot een mondiaal toernooi met 32 landen.

Finale WK 1930

De finale tijdens het eerste WK in 1930 werd een Zuid-Amerikaans onderonsje; gastland Uruguay versloeg in de finale Argentinië met 4-2.  Of 84 jaar na dato er wellicht wederom in de finalestrijd zal gaan tussen twee ploegen uit datzelfde continent is niet geheel ondenkbaar.

WK finale 2014

Zowel Brazilië als Argentinië vormen twee topfavorieten voor de finale WK voetbal 2014. Beide landen presteren niet altijd even goed op grote toernooien, maar zodra het toernooi op hun eigen continent plaats vindt, hebben ze beide gemeen dat ze enorm lastig te verslaan was.

Read more

Share