Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Wedden op het WK14

Voetbalweddenschappen zijn tegenwoordig razend populair en zijn een leuke vorm van entertainment voor de voetbalfan. Het Wereldkampioenschap voetbal 2014 staat voor de deur en ook deze keer kan er bij Unibet weer ingezet worden op talloze teams. Maar wie zijn de kanshebbers en hoe gaat het wedden in z’n werk? De odds verklappen een boel, maar je eigen spelinzicht en voetbalkennis zijn natuurlijk het belangrijkste. Met deze tips ben je klaar voor het WK en wie weet gaat je bet nog een leuk zakcentje opleveren.

Leer van het verleden

Wie zich verdiept in het verloop van vorige WK’s én de huidige ontwikkelingen rondom nationale teams en hun spelers kan al een aardige inschatting maken van het verloop van dit WK. Het blijft natuurlijk gissen, maar de kans dat een land als Georgië of Luxemburg dit jaar met de titel zal gaan strijken is natuurlijk klein. Het verleden heeft laten zien dat deze clubs niet het topniveau van landen als Frankrijk, Duitsland, Nederland en Brazilië weten te bereiken.Anderzijds; als de underdog het wel ver schopt, dan kun je rekenen op een fors winstpercentage!

Odds verklappen kanshebbers

De odds, de winstverhouding bij het wedden laten al zien wie de publieksfavorieten zijn. Je kunt natuurlijk op safe spelen en gaan voor een overwinning van de favoriet. Wie gokt op winst voor de underdog zal meer kans hebben om te verliezen, maar bij winst zijn de odds soms wel honderden keren hoger. Rekenvoorbeeld WK14 bij Unibet: de openingswedstrijd Brazilië – Kroatië kent odds van 1.28 (1 = winst Brazilië) 5.30 (X = gelijk spel) en 11 (2 = winst Kroatië). De kans op winst voor Brazilië wordt dus het grootst geacht, gevolgd door een gelijkspel. Winst voor Kroatië kent een odds van 11 en bij een inleg van 10 euro levert dit dus 10 x 11 = 110 euro op. De keuze is aan jou!

Ongeluk zit in een klein hoekje..

..En geluk zit in de rest! Zo luidt de grappige en tevens oh zo ware uitspraak. Weddenschappen en dus ook voetbal betting blijft natuurlijk ook een kwestie van geluk hebben. Niet zelden wint de underdog terwijl je de kansen van de “grote club” veel hoger had ingeschat. Dit maakt weddenschappen juist zo leuk, omdat naast sportkennis en inzicht ook geluk een belangrijke rol speelt. Beproef jij je geluk tijdens het komende WK?

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.