Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Wat zeggen de bookmakers over het WK 2014?

bookmaker wk 2014De kwalificaties voor het WK 2014 in Brazilië zijn al geruime tijd afgerond en de loting is begin december geweest. Hoog tijd voor de bookmakers om alle mogelijkheid te bieden flink geld in te zetten voor een grote diversiteit aan weddenschappen. Van ‘wie wint het WK 2014 in Brazilië’, ‘wie scoort de meest doelpunten op het WK 2014 tot ‘wie wint de gouden bal’. Hierbij in vogelvlucht hoe Oranje er op dit moment voor staat volgens de bookmakers.

Winnaar WK 2014

Volgens de bookmakers is Nederland niet kansloos, maar behoren zij ook niet tot de favorieten voor de gouden oren op het WK 2014. De meeste kans wordt gegeven aan gastland Brazilië en daarna de Argentijnen of Duitsers. Onze eerste tegenstander tijdens het WK 2014, Spanje, behoort ook tot een van de favorieten. Nederland staat ongeveer op de 8ste plaats, vrijwel vergelijkbaar met de FIFA ranglijst.  Volgens de bookmakers zijn Honduras en Costa Rica vrijwel kansloos om het WK 2014 te winnen.

Topscorer WK 2014

Als het gaat om de speler met de meeste doelpunten tijdens het toernooi steekt de beste voetballer ter wereld, vedette Lionel Messi, met kop en schouders boven de rest uit. Cristiano Ronaldo en Neymar maken ook een goede kans. Onze topschutter Robin van persie moet Aguero, Suarez, Falcao en Higuain voor zich laten. Dit zijn immers ook niet de minste al doet onze Robin in topvorm niet onder voor bovenstaande lijst.

Denk jij dat je de topscorer en winnaar van het WK 2014 kan voorspellen? Meld je dan hier aan!

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.