Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

voedsel WK 2014 hotels

voedsel brazilie wk 2014Tijdens het WK 2014 wil niemand dat door domme pech wordt uitgeschakeld. Het management van alle deelnemende landen probeert daarom niets aan het toeval over te laten. In lijn hiermee, worden alle hotels waar de WK deelnemers verblijven grondig gecheckt en geïnspecteerd. Zo ook de hotels waar grootmachten Italië en Engeland verblijven.

De WK voedseltest

Een van de zaken waar goed op wordt gelet is de hygiëne van het hotel en het voedsel dat wordt voorgeschoteld. Niets is vervelender dan een heel team aan de diarree tijdens het WK 2014. In het Portobello hotel waar de Italianen verblijven is in totaal bijna 50 kilo voedsel aangetroffen wat de houdbaarheidsdatum ver heeft overschrijden. Ook in het Hotel Royal Tulip van de Engelsen werd bedorven voedsel gevonden.

De WK condoom

Saillant detail is de oprisping die beide hotels hebben gekregen voor het niet verstrekken van gratis condooms aan gasten. Dit is kennelijk in Brazilië bij wet vastgelegd en eens eis voor alle hotels. Gelukkig is het hotel Caesar Park voor de jongens van Oranje helemaal in orde voor het WK 2014.

Wil je ook afreizen naar het WK 2014? Bekijk onze WK 2014 reis pagina.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.