Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

UPDATE: WK 2014 Stadion Sao Paulo op losse schroeven

WK 2014 stadion sao pauloWij vallen wat in herhaling als het gaat om updates rond de bouw van stadions voor het WK 2014. In meerdere steden zijn doden gevallen door een val van grote hoogte of het instorten van delen van het WK stadion. Nog ruim 2 maanden voor de  begin van het WK 2014 is het volgende trieste geval weer groot nieuws; dode bij bouw stadion Sao Paulo.

Bouwvakker overleden WK 2014 stadion Sao Paulo

Bij het Corinthians stadion in Sao Paulo is tijdens het plaatsen van stoeltjes een man overleden omdat hij van grote hoogte naar beneden viel. Volgens de berichten was hij niet gezekerd. Ongeveer 2 maanden geleden vielen ook al twee doden bij de bouw van dit stadion. De planning was dat medio mei het Corinthians stadion klaar zou zijn voor het WK Brazilië. Onbekend is echter of zij deze deadline nog geen halen.

Oranje in Sao Paulo

In dit WK stadion zal de openingswedstrijd van het WK 2014 worden gespeeld. Brazilië zal tegen Kroatië het grootste sportevenement ter wereld openen. Niet alleen de openingswedstrijd maar ook de derde poulewedstrijd van Oranje zal in dit stadion van Sao Paulo worden gespeeld. Stadion of geen stadion, die Chilenen moeten we verslaan.

Bekijk hier alles over de WK 2014 speelstad Sao Paulo

Bekijk hier alles over de reis naar het WK 2014

Bekijk hier alle WK 2014 poules

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.