Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Topscorer WK 2014 tot nu toe: James Rodriquez

James-Rodriguez wk 2014De echte voetbalkenners kende deze Colombiaan al, maar het grote publiek had toch niet verwacht dat de sterspeler van Colombia op dit moment met 5 doelpunten de lijst van WK topscorers zou aanvoeren. Ook voor kenners is dit toch een kleine verrassing. Een typisch gevalletje van boven jezelf uitstijgen op het WK 2014.

Achtergrond James Rodriquez

De jonge Colombiaan is pas 22 en begon zijn professionele carrière bij Porto. Hij overtuigde daar het Portugese volk al, aangezien hij in 2012 meteen tot beste speler van de Portugese competitie werd bekroond. Bovendien was hij de jongste speler die ooit deze prijs kreeg. In 2013 verkaste hij naar Monaco om met Falcao te spelen, voor het luttele bedrag van 45 miljoen euro.

James Rodriquez en het WK 2014

Op het WK 2014 is James al vanaf het begin een van de beste spelers van het toernooi. Niet alleen omdat hij er vijf heeft ingeprikt, maar ook door zijn speelstijl, spelinzicht en fantastische acties. Bovendien behoren de goals die hij heeft gemaakt tot de mooiste van het WK 2014. Tot nu toe heeft Colombia het meest overtuigd in de 1/8ste finales, en verwachten wij dat hij het de Brazilianen zeer lastig kan maken in de kwartfinale van het WK 2014.

 

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.