Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Strategie voor wedden op WK 2014

Een groot toernooi als het wereldkampioenschap voetbal vormt een uitstekende gelegenheid om je sportkennis en voorspellende gaven te testen. Met WK-pools op het werk of met een paar leuke bets bij een bookmaker. De website Wedden WK heeft de beste tips en laatste noteringen.

Zet verstandig en beheerst in

Een gok plaatsen doe je meestal voor de lol. De meeste WK-pools op het werk of met vrienden speel je ook met bijvoorbeeld maximaal 5 of 10 euro. Voor het inzetten bij een bookmaker op internet zou hetzelfde moeten gelden: Zet alleen in wat je kunt missen als een beetje ‘pleziergeld’. Geef jezelf bijvoorbeeld een maximumbedrag wat je wil inzetten op het WK en hou je daaraan. Als je wat wint, kun je dat houden of er nog een deel van inzetten.

Lees je in voor het WK 2014

Inzetten blijft natuurlijk een gok, hoe groot je voetbalkennis ook is. Johan Derksen heeft niet voor niets ook genoeg fouten in zijn toto bij Voetbal International. Maar het kan natuurlijk altijd lonen om je een beetje in te lezen voordat je een bet plaatst. Je kunt kijken naar recente uitslagen van ploegen, geblesseerden of naar de verwachte opstellingen. Dat geeft je iets meer inzicht.

Noteringen zijn niet voor niets hoog of laag

Als je graag inzet op de toto van een wedstrijd, dus de ouderwetse 1X2 (winst ploeg A, gelijkspel, winst ploeg B), weet je dat er bijna altijd wel een favoriet is. Dan staat de ene ploeg bijvoorbeeld op 2,10 om te winnen en de andere ploeg op 3,60. Dat is niet voor niets zo. De ploeg die op 2,10 staat, heeft volgens berekeningen van de bookmaker de grootste kans om te winnen. Er kan af en toe een verrassing bij zitten, maar die zijn meer uitzondering.

Kleine winsten zijn ook leuk

Je kunt natuurlijk soms inzetten op een mogelijke verrassing, zoals winst van Rusland op België. Maar wees ook tevreden als je een paar overwinningen van favorieten goed voorspelt. Wil je toch met een kleine inzet een grote winst kunnen pakken, dan kun je natuurlijk gaan combineren. Combinatiebets zijn wat lastiger, maar je kunt dus twee zeges van sterke teams samen voorspellen voor een hogere winstmarge. Met noteringen van 1,60 en 1,50 samen zit je bijvoorbeeld al 2,40.

Doe een paar lange termijn-inzetten

Natuurlijk zijn wedstrijden leuk om op in te zetten voor direct resultaat. Maar net als bij de WK-pool op je werk kan het voor een paar kleine inzetten ook erg leuk zijn om voorspellingen op de lange termijn te doen. Hoe ver zal Oranje bijvoorbeeld komen? Haalt Duitsland voor de vierde keer op rij minimaal de halve finale? Wie wordt topscorer? En natuurlijk: Wie wordt wereldkampioen? Genoeg

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.