Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Steun stichting Spieren voor Spieren en het Nederlands Elftal aankomende zomer met de Oranje Verlosser!

oranje verlosser artikelDe verwachtingen rond het Nederlands Elftal lijken deze zomer wat minder dan vier jaar terug. Toch zijn er in de aanloop naar het WK-voetbal in Brazilië veel mensen die hopen op een ouderwetse oranjekoorts. En mocht de oranjekoorts Nederland weer in de greep nemen, dan zou dat de kans op succes voor de unieke oranjegadget ‘de Oranje verlosser’ aanzienlijk vergroten.

Het WK 2014 shirt

De mannen (Joey de Gruijter, Dennis Verhoef en Raymond Wouters) achter die vondst hebben alle drie minstens een 40-urige werkweek, maar haken graag in op het toernooi – en nog belangrijker: de plek waar het gehouden wordt. De Oranje verlosser is een voetbalshirt, maar dan gegoten in de vorm van gewaad dat terugkomt in het standbeeld van Christus Redentor. Dat beeld van 38 meter staat op de top van de berg Corcovado en kijkt uit op Rio De Janeiro.

“Zeg je Brazilië, dan denk je aan de samba en aan de strings op het strand, maar toch ook aan dat beeld. Wij hebben voor dat laatste gekozen, omdat we het gewoon een super goed idee vinden en het erg leuk is om te dragen. Hoe vet zou het zijn als heel Nederland de polonaise loopt in een Oranje verlosser!?”, zegt medeoprichter Raymond Wouters. Tot nu toe zijn de reacties inderdaad positief.

Dat het legioen deze zomer geen wonderen verwacht van het Nederlands Elftal hoeft voor de Oranje verlosser niet onoverkomelijk te zijn. : “Nederland speelt te allen tijde drie wedstrijden. Dit zijn dus sowieso drie fantastische gelegenheden om met familie, vrienden en de Oranje verlosser het Nederlands Elftal aan te moedigen, vanuit de bar, sportkantine of lekker vanaf de bank.”

De oranje verlosser kopen

Mensen kunnen de Oranje verlosser via de site kopen, maar ook het café, de sportvereniging of de (sport)winkel om de hoek, hebben de mogelijkheid om verkooppunt te worden van deze fantastische oranje gadget.

De drie vrienden uit Sliedrecht hopen dus op een voorspoedig toernooi. Financieel onafhankelijk hoeven ze er niet van te worden, sterker nog: een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Spieren voor Spieren!

Ons advies aan de lezers zou zijn: Sla 2 vliegen in 1 klap en koop de Oranje verlosser!

Je kunt het shirt bestellen op www.deoranjeverlosser.nl

Share

Random Posts

 
Comments

No comments yet.