Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Veiligheid Fortaleza

Fortaleza staat bekent als een redelijk veilige stad in vergelijk tot veel andere steden in Brazilië. Let tijdens jouw bezoek aan het WK 2014 erop dat, voornamelijk in het centrum en toeristisch gebied rond Beira Mar, zakkenrollen een lucratieve business is. Daarnaast is de meeste gevaarlijk buurt van Fortaleza de sloppenwijk Serviluz. Ga tijdens het WK 2014 hier sowieso niet s’avonds heen, het is beter deze plek te vermijden aangezien hier geen toeristische attracties zijn te vinden.

Er zijn verschillende verhalen bekend van toeristen die een extra cadeautje mee naar huis krijgen voor het inchecken op het vliegveld. Dit cadeautje is zeer waardevol maar niet bepaald legaal. Let dus bij jouw bezoek aan het WK 2014 goed op je tas en zorg dat je niet thuis komt met een aantal kilo’s coke.

Tip veiligheid Fortaleza

Engels sprekende politieagenten kunnen tijdens het WK 2014 erg belangrijk zijn. Bij het ‘delegacia do Turista’ op de Avenida Historiador Raimundo zijn deze te vinden.

Lees hier meer over de speelstad Fortaleza

Share
 
Comments

“Fortaleza staat bekent als een redelijk veilige stad in vergelijk tot veel andere steden in Brazilië.”.. Elke dag leer je weer wat nieuws….

Bedankt voor de verrijking op de Fortaleza pagina voor het WK 2014. Wij zullen ook de pagina over Brasilia aanpassen naar aanleiding van jouw tips. Bedankt.