Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

All posts in spelers wk 2014

James-Rodriguez wk 2014De echte voetbalkenners kende deze Colombiaan al, maar het grote publiek had toch niet verwacht dat de sterspeler van Colombia op dit moment met 5 doelpunten de lijst van WK topscorers zou aanvoeren. Ook voor kenners is dit toch een kleine verrassing. Een typisch gevalletje van boven jezelf uitstijgen op het WK 2014.

Achtergrond James Rodriquez

De jonge Colombiaan is pas 22 en begon zijn professionele carrière bij Porto. Hij overtuigde daar het Portugese volk al, aangezien hij in 2012 meteen tot beste speler van de Portugese competitie werd bekroond. Bovendien was hij de jongste speler die ooit deze prijs kreeg. In 2013 verkaste hij naar Monaco om met Falcao te spelen, voor het luttele bedrag van 45 miljoen euro.

Read more

Share

luis suarez wk 2014 uruguayVandaag is bekend geworden dat Luis Suarez voor zijn bijt incident geschorst gaat worden door de FIFA voor 9 duels van Argentinië en 4 maanden van het totale voetbal. Dit zal een groot gemis zijn voor het vervolg van Uruguay op het WK 2014, maar ook Liverpool zal de speler aan het begin van het siezoen missen. Luis Suarez heeft een hoop mooie doelpunten voor Uruguay gemaakt. Wat voor doelpunten gaan we nu missen op het WK 2014? Een klein overzicht hieronder. 

Read more

Share

selectie wk 2014 brazilie 2Het WK gaat morgen in Sao Paulo Brazilie van start. Afgelopen weken hebben de 32 landen de definitieve selecties voor het WK 2014 bekend gemaakt. Veel landen hebben eerst een selectie van tussen de 30-40 spelers gehad om uiteindelijk een definitieve selectie van 23 spelers over te houden. Deze 736 voetballers vanuit de hele wereld gaan strijden om de mooiste titel in voetbal; namelijk de wereldbeker. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alle selecties van 32 landen op een rij gezet.

Wil je alle WK 2014 poules bekijken? Bekijk hier alle WK 2014 poules.

Read more

Share

suarez wk 2014 geblesseerdElk eindtoernooi is het spannend of onze sterspelers fit blijven tot het WK of EK. Voor oranje zijn Urby Emanuelson en Kevin Strootman niet fit voor het WK 2014, wat een hele aderlating is. Natuurlijk zijn zij niet de enige en hebben we een aantal spelers geselecteerd.

Geblesseerde WK 2014

Janmaat

Gelukkig valt het mee. De verdediger van oranje, die naar onze inschatting een basisplaats krijt op het WK 2014, liep een enkelblessure op tegen Ecuador. Zijn verwachting is dat hij zich snel weer bij de groep kan aansluiten

Suarez

De sterspeler van Uruguay moet een knieoperatie ondergaan, 3 weken voor de start van het WK 2014. Hij kreeg last van zijn meniscus tijdens de training en is direct geopereerd. Normaal staat voor zijn herstel zo’n 4-6 weken. De kans is groot dat Uruguay hem toch meeneemt voor na de groepsfase.

Read more

Share