Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

All posts in Shirt WK 2014

shirts oranje wk 2014Het is zover, het WK van 2014 is officieel begonnen. Na een schitterende eerste wedstrijd van Nederland is de trend gezet. Met de geweldige doelpunten van o.a. Robin van Persie en Arjen Robben zijn de Spanjaarden met gemak aan de kant gezet. De kwaliteit van het spel van Nederland laat zien dat de kansen van Nederland groot zijn op dit Wereldkampioenschap, zolang de motivatie blijft en er op deze voet gepresteerd blijft worden.

WK 2014 deals heeft ter ere van de doelpunten van Nederland toepasselijke en unieke t-shirts ontworpen die passen bij de persoonlijkheden van de spelers en de memorabele momenten in de wedstrijd tegen Spanje. De shirts maken de wedstrijden des te leuker, omdat je kan laten zien welke speler jouw favoriet is!

Read more

Share

oranje verlosser artikelDe verwachtingen rond het Nederlands Elftal lijken deze zomer wat minder dan vier jaar terug. Toch zijn er in de aanloop naar het WK-voetbal in Brazilië veel mensen die hopen op een ouderwetse oranjekoorts. En mocht de oranjekoorts Nederland weer in de greep nemen, dan zou dat de kans op succes voor de unieke oranjegadget ‘de Oranje verlosser’ aanzienlijk vergroten.

Het WK 2014 shirt

De mannen (Joey de Gruijter, Dennis Verhoef en Raymond Wouters) achter die vondst hebben alle drie minstens een 40-urige werkweek, maar haken graag in op het toernooi – en nog belangrijker: de plek waar het gehouden wordt. De Oranje verlosser is een voetbalshirt, maar dan gegoten in de vorm van gewaad dat terugkomt in het standbeeld van Christus Redentor. Dat beeld van 38 meter staat op de top van de berg Corcovado en kijkt uit op Rio De Janeiro.

Read more

Share

spinninginkHet bedrijf SPINNINGINK® uit Oud Beijerlandheeft een uniek concept in handen. Dit creatieve bedrijf kan heel gemakkelijk banden van je auto, brommer of scooter printen met bijvoorbeeld de Nederlandse vlag, een WK logo of ontwerp naar keuze. Het is de enige printstore van banden in de Benelux waardoor je met banden van SPINNINGINK® heel origineel bent!

Tijdelijke WK 2014 prints

Het product is te vergelijken met een tijdelijke tatoeage van de bandflank en heeft in het dagelijkse gebruik een beperkte levensduur van ongeveer 6 maanden. Daarom zijn prints op banden in het gebruik onder de auto uitermate geschikt voor thema’s, evenementen of tijdelijke acties. Als promotie banden in shops en showrooms wordt levensduur en garantie op kleur behoudt voor meer dan 2 jaar gegarandeerd.

De mogelijkheden zijn groot en je zelfs je eigen creatieve ontwerp tot uitdrukking laten komen. SPINNINGINK®daagt jou uit! Kijk voor meer informatie www.spinningink.nl.

Share

Het WK 2014 komt er aan! Natuurlijk is het belangrijk dat je voor het WK 2014 er stijlvol Oranje uitziet! Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft gesproken met de initiatiefnemers van ShirtsofHolland. De initiatiefnemers zijn al druk met het WK 2014, maar ook met het eerste echte Oranje-evenement van 2014, Koningsdag. ShirtsofHolland is bekend van de stijlvolle Oranje overhemden en sinds kort ook Oranje T-shirts.

Hoe zijn jullie op het idee gekomen voor?

Tijdens de aanzwellende Oranjekoorts voor het WK Voetbal in 2010  zochten we een mooi ‘Nederland’ shirt. Een echt stijlvol overhemd op het werk gedragen kon worden tijdens wedstrijddagen van het Nederlands Elftal. Maar dat was simpelweg gewoon niet te vinden.

Hoog tijd voor een nieuw geheim wapen, dachten we. Een stijlvol, geheim supporterswapen dat er verzorgd uitziet, van goede kwaliteit én lekker zit. Inmiddels hebben we supermooie ShirtsofHolland overhemden laten ontwikkelen, waarin een Oranjesupporter er piekfijn uitziet – op werk, privé en tijdens evenementen. Niet zo’n goedkoop shirt waar je voor het eerste fluitsignaal al in loopt te zweten. Maar een kwalitatief hoogstaand dress-shirt gemaakt van de allerbeste stoffen. Kortom, eyecatchers met een heerlijke pasvorm!

Read more

Share

shirt wk 2014 sneijderOp 26 maart 2014 is het uitshirt van het Nederlands Elftal bekend gemaakt. De kleur die het Nederlands Elftal bij uitwedstrijden zal dragen tijdens het WK 2014 is blauw. Het shirt is ontwikkeld door kleding sponsor Nike en heeft veel dezelfde aspecten als het thuisshirt van het Nederlands Elftal. Zo prijkt ook op het uitshirt de leeuw op de linke borst. De kleur verschilt en is bij het uitshirt oranje. 

Shirt oranje WK 2014

Drie jonge internationals zijn erg tevreden over het uitshirt (Jean-Paul Boetius, Davy Klaasen en Joel Veltman). De drie recente debutanten zijn allemaal dezelfde mening toegedaan: heel mooi. “Het is een beetje ouderwets, daar houd ik wel van”, vindt Ajacied Klaassen.

Ook Joel Veltman is te spreken over het uitshirt: “Ik houd van basic. Nike-teken, leeuw erop en een paar mooie details. Ik vind hem prachtig.”

Read more

Share

Tijdens een officiële presentatie van de Braziliaanse voetbalbond CBF, samen met kledingsponsor Nike, werd het officiële Braziliaanse thuisshirt getoond. Het voetbalshirt zal niet alleen tijdens het Wereldkampioenschap  2014 worden gedragen maar ook tijdens de oefenwedstrijden in eigen land.

Presentatie WK 2014 shirt

Het shirt werd onder meer gepresenteerd door Luiz Gustavo en oud-voetballer Ronaldo. Beide lieten met trots het nieuwe shirt zien aan de wereldpers met de boodschap dat Brazilië trots kan zijn met het “hosten” van het evenement in eigen land.

Hoe ziet het WK 2014 Brazilie shirt er uit?

Het shirt is overwegend kanariegeel en heeft groene accenten rondom de mouwen en de kraag. Om de voetbalpassie van Brazilië te kenmerken is de binnenkant van het shirt bedrukt met de tekst “geboren om te voetballen”.  De linkerborst bevat het logo van de Braziliaanse voetbalbond CBF en heeft boven het logo vijf groene sterren staan.

Read more

Share