Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Vliegticket WK 2014

Hoe boek ik snel en goedkoop mijn vliegticket naar het WK 2014 in Brazilie? Je kunt een vliegticket direct bij een vliegtuigmaatschappij boeken, bij een vergelijkingssite in vliegtickets of een combinatiepakket inclusief vliegticket.

Vliegtuigmaatschappij

De twee Nederlandse vliegtuigmaatschappijen die direct naar Brazilië vliegen zijn KLM en Arkefly. KLM vliegt direct vanaf Amsterdam naar diverse steden in Brazilië, waaronder de belangrijke steden Brasilia, Rio de Janeiro en Sao Paulo. Arkefly vliegt alleen naar Fortaleza en Natal.

Bekijk hier direct de prijzen bij KLM.

Diverse buitenlandse vliegtuigmaatschappijen vliegen ook naar Brazilië (oa. Air France, Alitalia, Lufthansa, Iberia, Britisch Airways, TAP Air Portugal, American Airlines). Vaak gaat dit via een tussenstop in Duitsland (Frankfurt), Frankrijk (Parijs) of Italie (Rome en Milaan). Indien je een vliegticket voor de week van 6 – 13 december 2013 boekt (dan is de loting voor het WK 2014) zal de prijs voor een retour ticket liggen rond de 900 – 1500 euro. Na deze periode zal de prijs sterk gaan stijgen. De verwachting is wel dat er nog extra vluchten zullen ontstaan vanuit Nederland nadat de loting, en dus de speelsteden van het Nederlands elftal, bekend zijn geworden. De kosten van deze reis zijn pas na loting bekend. Via diverse vergelijkingssites kan je snel en eenvoudig een overzicht krijgen van alle prijzen van de vliegtickets, zoals Skyscanner.nl.

Vergelijkingssites WK 2014

Door de opkomst van vergelijkingssites kan je de diverse vliegtickets eenvoudig met elkaar vergelijken bij onder andere deze vergelijkingssites:

  • Flybrazil.nl is een Brazilië specialist en biedt vluchten aan tussen Nederland en verschillende Braziliaanse steden
  • Skyscanner.nl is een internationale vergelijkingssite wat snel en eenvoudig een goed overzicht geeft van prijzen van tickets naar alle plekken over de gehele wereld. De website is betrouwbaar en er kan betaald worden met diverse betaalmethodes, zoals IDEAL of credit card.
  • Vliegtickets.nl is een van de bekendste vliegtickets vergelijkingsites in Nederland. De organisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel waarborg. Een groot voordeel aan vliegtickets.nl is dat de website ook de vliegtickets van low cost airlines laat zien. De vliegtickets bij vliegtickets.nl kunnen eenvoudig en veilig betaald worden via IDEAL of credit card.
  • Cheaptickets.nl is een dochterorganisatie van Travix.nl (oa. ook eigenaar van vliegwinkel.nl). Op de website van cheaptickets.nl kan je eenvoudig vliegtickets boeken naar de diverse steden in Brazilië. Ook cheaptickets is aangesloten bij de diverse keurmerken zoals ANVR en SGR. Klanten van Cheaptickets kunnen eenvoudig en veilig betalen via IDEAL of een credit card.

Combinatiepakketten WK 2014

Op zoek naar een combinatiepakket (vliegticket, overnachting en reizen in Brazilie)? Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft goede ervaringen met de professionele en betrouwbare resiorganisatie Eurocult Lito. Zij bieden diverse programma’s aan waarmee u het WK 2014 kan beleven. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alles over deze organisatie overzichtelijk op een rij gezet op de combinatiepakketten Wk 2014 pahina.

Dus wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier deze pagina.

 

Lees hier meer over visum Brazilie

Lees hier meer over vervoer in Brazilie

Lees hier meer over overnachten tijdens het WK 2014

 

 

Share
 
Comments

No comments yet.