Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Kosten reis WK 2014

De kosten van een reis naar Brazilië tijdens het WK voetbal 2014 hangt af van de volgende drie variabelen: vliegticket, overnachting, levensonderhoud en kaarten WK 2014. Sommige reisorganisaties bieden de mogelijkheid om dit in een combinatie pakket te kopen. Dit hoeft echter niet de goedkoopste optie te zijn. Het is daarom ook raadzaam om gericht opzoek te gaan naar deze drie onderdelen. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

Kosten reis WK 2014 in Brazilie

Vliegticket WK 2014:

Een vliegticket voor het WK voetbal in Brazilië kunt u boeken via een vergelijkingssite, direct bij de vliegmaatschappij of via een combinatie pakket. Het verstandig om de diverse website tijdig te onderzoeken om zo een voordelig ticket te boeken. Indien je een vliegticket voor de week van 6 – 13 december 2013 boekt (dan is de loting voor het WK 2014) zal de prijs voor een retour ticket liggen rond de 900 – 1500 euro. Na deze periode zal de prijs sterk gaan stijgen. De verwachting is wel dat er nog extra vluchten zullen ontstaan vanuit Nederland nadat de loting, en dus de speelsteden van het Nederlands elftal, bekend zijn geworden. De kosten van deze reis zijn pas na loting bekend.

Meer informatie over vliegtickets: Vliegticket WK 2014

Overnachting WK 2014:

Wanneer je naar Brazilië reist voor het WK voetbal in Brazilië kun je voor vier manieren van overnachting kiezen: Hotel, Hotels, appartementen en de oranje camping. Voor het boeken van een overnachting is het van belang om rekening te houden met het speelschema van het WK. De verwachting is dat er een groot tekort aan hotel- en hostelkamers zijn tijdens het WK 2014. Er zijn een groot aantal “rijkere” Brazilianen die grotendeels alle kamers in beslag zullen nemen tijdens het WK. Om een hotel kamer te bemachtigen dien je dan ook ruim vooraf (misschien zelfs voor loting) een kamer te boeken. Een alternatief is de Oranjecamping, zij zullen een groot aantal slaapplaatsen creëren tijdens het WK 2014. Tevens zullen zij zorgen voor een goede infrastructuur naar de verschillende WK speelsteden waar het Nederlands Elftal zal gaan spelen.

‘Vanaf’ kosten overzicht overnachting:

  • Hotel: 200 euro per persoon per nacht (afhankelijk van de loting)
  • Hostel: 50-75 euro per persoon per nacht (afhankelijk van de loting)
  • Oranjecamping: prijs is nog niet bepaald, het is goedkoper dan een hotel

Meer informatie over overnachting: Overnachten WK 2014

WK 2014 kaarten:

De kaarten voor het WK voetbal in Brazilië kunnen worden bestelt via Ons oranje. Een andere mogelijkheid is de Fifa en de diverse landen ticket websites in Europa.

Meer informatie over WK 2014 kaarten: WK 2014 kaarten

Kosten dagelijks leven Brazilie:

Voor dat je een reis naar het WK2014 inBrazilië boekt is het raadzaam om stil te staan bij de kosten van het levensonderhoud. Op het oog lijkt Brazilië een goedkoop land, waar de prijs voor een broodje en een drankje laag zal liggen. Echter, dit is niet het geval. Brazilië is geen goedkoop land als het gaat om de kosten van het levensonderhoud. Na Chili is Brazilië zelfs het duurste land om te leven. Tijdens het WK voetbal in 2014 zullen de kosten naar alle waarschijnlijkheid zelfs hoger liggen.

Share
 
Comments
carl.goderis@hotmail.com

BESTAAT ER AL EEN WEBSITE ALS DEZE MAAR DAN VOOR ONZE BELGISCHE RODE DUIVELS?

Beste Carl, helaas bestaat er nog geen site als deze voor Belgie. Wij zullen binnenkort wel met een aantal extra pagina’s komen over de rode duivels. Op deze pagina’s kun je dan alles lezen over de weg van het Belgische team / rode duivels naar het WK 2014. Tevens zullen we informatie geven over het kopen van kaarten voor het WK 2014.