Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Combinatiepakket WK 2014

De meest makkelijke en veilige manier om het WK 2014 te beleven is het boeken van een reispakket (Ook wel combinatiepakket). Een reispakket is een pakket inclusief vliegticket, binnenlands vervoer en overnachting. De reisorganisatie die een reispakket voor je regelt, neemt alle zorgen weg. Een ander groot voordeel aan een reispakket is dat je in contact komt met andere Nederlandse voetbal liefhebbers. Dit zorgt er dus voor dat je een onvergetelijk WK 2014 zal gaan beleven! Naast een reispakket, zoals de Holland Camping, het Oranje Huis of de Oranje Karavaan, kun je ook een op maat gemaakt reispakket aanvragen. 

Reisorganisatie reispakket WK 2014

Diverse reisorganisatie bieden een reispakket voor het WK 2014 aan. Een organisatie waar wereldkampioenschapbrazilie.nl goede ervaringen mee heeft is de professionele en betrouwbare reisorganisatie Eurocult-Lito. Deze organisatie  is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Hiermee ben je verzekerd dat je reis in goede en betrouwbare handen is.

Wat is Eurocult-Lito?

Eurocult-Lito Reizen heeft veel ervaring op het gebied van groeps- en individuele reizen naar onder andere Latijns-Amerika (bijna 25 jaar ervaring). Voor het aankomende WK 2014 heeft Eurocult-Lito diverse programma’s samengesteld voor de WK 2014 voetballiefhebber. Al deze programma’s zijn opgebouwd op basis van de ervaringen die het team van Eurocult-Lito de afgelopen jaren heeft opgebouwd op het gebied van reizen en het land Brazilië.

In de buurt van Salvador heeft deze reisorganisatie een Holland Camping ingericht, bij Rio de Janeiro kun je terecht in het Oranje Huis en indien je Brazilië echt wilt ontdekken en van autorijden houdt kun je aansluiten bij de Eurocult Oranje Karavaan. Drie programma’s die het beste uit Brazilië halen en het WK 2014. Daarnaast ben je hier ook aan het goede adres voor een combinatie van voetbal en meerdaagse excursies (incl. accommodatie) naar alle delen van Brazilië. Eurocult-Lito is gevestigd in Utrecht, uiteraard bestaat de mogelijkheid om daar langs te gaan. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Waarom bij Eurocult-Lito?

  • Tijdens het WK 2014 is Eurocult aanwezig met verschillende medewerkers in Brazilië om jou als WK liefhebber van dienst te zijn.
  • De WK-aanbiedingen zijn zeer scherp geprijsd zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de reizen.
  • Door de jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk en groepsreizen en de flexibele en persoonlijke benadering ben je bij Eurocult aan het goede adres voor een WK reis naar Brazilië.
  • De organisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Holland camping

De Holland camping is een camping gerund door een Belgisch team wat gevestigd is in de buurt van Salvador. De camping biedt diverse type tenten en mogelijkheden om alle wedstrijden van het WK 2014 te volgen. Een reis naar Brazilië met verblijf op de Holland Camping voor 22 dagen kan al vanaf 1.995 euro. Deze reis is dan inclusief vlucht, transfer en verblijf op camping. Wil je meer weten over de Holland Camping? Bekijk hier het volledige Holland Camping programma.

Oranje huis WK 2014

Een ultieme ervaring zal je tijdens het WK beleven indien je kiest voor het Oranje huis. Het Oranje huis wordt gerund door een Nederlander woonachtig in Rio de Janeiro. Met meer dan 40 oranje WK liefhebbers zul je hier op een fantastische manier het WK 2014 beleven. Het Oranje huis ligt aan de overkant van de baai van Rio de Janeiro. Met openbaar vervoer, taxi’s of een huurauto ben je snel bij alle plekken (zoals de Copacabana, het Maracanã Stadion en de verblijfplaats van het Nederlands Elftal). Het Oranje huis voor 15 dagen kost 995 euro. Dit is nog exclusief vliegticket. Meer weten over het Oranje huis? Bekijk hier de volledige pagina.

Oranje Karavaan

Tijdens het aankomende Wereld Kampioenschap in Brazilië wordt de volgende editie van de Eurocult Oranje Karavaan in beweging gezet. Tijdens het aankomende Wereld Kampioenschap in Brazilië wordt de volgende editie van de Eurocult Oranje Karavaan in beweging gezet. Met lokaal geselecteerde en oranje versierde auto’s zal achter het Nederlands Elftal worden aangereden. Onderweg stoppen we op de leukste en mooiste plekken en we zorgen er steeds voor dat we op tijd in de volgende speelstad aankomen. Het wordt een feestelijke tocht!

Onderweg maak je kennis met alle facetten van Brazilië zoals de werkelijk schitterende natuur en de leuke dorpen en steden. Je zult merken dat Brazilië simpelweg voetbal “ademt” en tot in de kleinste dorpen zul je zien dat de lokale bevolking Oranje met open armen en Samba muziek ontvangt.

Wil je de volledige route bekijken? Of meer willen weten over de Oranje Karavaan? Bekijk dan de Oranje Karavaan pagina.

Het is ook mogelijk langer met de karavaan mee te rijden (tot en met de finale als Oranje dit haalt) of onderweg aan te haken. Eurocult-Lito helpt je dan graag verder.

Prijzen en voorwaarden:  U kunt de gehele route of een gedeelte meerijden met de karavaan, vanaf € 1.995,- pp

Alles willen weten over de Oranje Karavaan? Bekijk dan de uitgebreide Oranje Karavaan pagina.

Hotel in Rio, vlucht en transfer

Hotel Ibis Budget is gevestigd in het centrum van Rio de Janeiro. Het ligt vlakbij het Tiradentes plein in het Lapa district; een van de levendigste wijken van Rio. Hier vindt u tal van uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden. Met de metro reist u snel en comfortabel naar het Maracanã Stadion en naar de stranden van Copacabana (fanzone) en Ipanema (waar het Nederlands elftal hoogstwaarschijnlijk verblijft). Het hotel heeft 250 kamers, met eigen badkamer, airco, tv en gratis WiFi. 7 nachten in een 2-pers. kamer is mogelijk vanaf € 895,- pp (accommodatie obv logies/ontbijt).

Het vinden van accommodatie in de stad Rio de Janeiro tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal is erg lastig en vooral duur. Eurocult-Lito kan op basis van uw wensen een passend advies geven. 

Share
 
Comments

No comments yet.