Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Reis naar Brazilie

Het WK voetbal in 2014 vindt plaats in Brazilië. Indien je het WK wilt gaan bezoeken is het van belang om toegangskaarten te kopen, een overnachting te regelen en een reis te boeken. Een goede manier om dit te doen is een reispakket te boeken. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft een overzicht gemaakt van reispakketten.

Bij het boeken van een reis is het van belang om na te denken over een visum, vliegticket, vervoer en de veiligheid in Brazilie. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alles op een rijtje gezet:

Reispakket WK 2014

Reispakketten bieden de mogelijkheid om in een keer een vliegticket, binnenlands vervoer en verblijf direct te boeken. De reisorganisatie die het reispakket mogelijk maakt zorgt ervoor dat je niet alles zelf hoeft te regelen en dat je met een grote groep voetballiefhebbers het WK kan beleven. Een ultieme ervaring! Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft goede ervaringen met de Eurocult-Lito organisatie. Een professionele reisorganisatie die aangesloten is bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u verzekerd dat uw reis in goede handen is!

Zij bieden diverse programma’s aan om het WK te beleven:

Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alles omtrent deze reispakketten voor je op een rij gezet.

Afzonderlijk reis boeken WK 2014

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de delen afzonderlijk van elkaar te boeken. Twee vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar Brazilië zijn KLM en Airfly (Fortaleza en Natal). Een vergelijkingssite die je kan raadplegen is Skyscanner.nl. Voor het boeken van hotels in diverse steden raden wij aan om de Hotel pagina op wereldkampioenschapbrazilie.nl goed te bekijken. WK Kaarten kunnen eenvoudig gekocht worden via de diverse WK kaarten verkoop partijen: WK 2014 kaarten.

Share
 
Comments

No comments yet.