Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Hotel in Brazilie

De eerste mogelijkheid voor een overnachting in Brazilië is een hotel. Brazilië biedt in de diverse steden verschillende soorten hotels aan. De verwachting is wel dat er een schaarste is op de hotel kamers. Er zijn te weinig hotel kamers voor alle voetballiefhebbers die naar Brazilië gaan komen. Andere alternatieven zoals de Oranjecamping kunnen uitkomst bieden. 

Let op! Je kan ook reispakketten boeken!

Hotel WK 2014:

Prijs hotel WK 2014

De prijs van een hotel in Brazilië kan sterk verschillen. De prijs is erg afhankelijk van de locatie, beschikbaarheid, kwaliteit en seizoen. Tijdens het WK voetbal zal de prijs van de diverse hotels hoger liggen dan normaal. Zorg dat je er op tijd bij bent. Op deze manier voorkom je heel hoge prijzen of dat er geen kamers meer vrij zijn. Een andere mogelijkheid is het wachten op last minutes. Echter in het geval van het WK zullen prijzen van de last minutes ook erg hoog liggen. De ‘vanaf’ prijs voor een hotel voor een tweepersoonskamer tijdens het WK 2014 zal rond de 200 euro zijn. Op Flybrazil.nl vindt je meer informatie over goede hotels in Brazilië voor een aantrekkelijke prijs.

Tip: Maak gebruik van de diverse vergelijkingssites om de goedkoopste hotelkamers te vinden tijdens het WK voetbal.

Wanneer hotels in Brazilië boeken?

Op 6 december 2013 wordt de poule indeling van het WK 2014 bekend gemaakt. Wanneer deze bekend is gemaakt, kan je ook pas gaan bepalen waar je wilt overnachten tijdens het WK voetbal.

Tip: Houdt www.wereldkampioenschapbrazilie.nl goed in de gaten om te zien in welke steden het Nederlands Elftal speelt tijdens het WK voetbal.

Beschikbaarheid hotels Brazilië tijdens WK 2014

De verschillende reisorganisaties reserveren hotelkamers tijdens het WK voetbal. Een hotel boeken tijdens het WK voetbal is dan ook het makkelijkst via een reisorganisatie. Normaal gesproken kan je ook direct bij een hotel in Brazilië een hotelkamer reserveren. Tijdens het WK voetbal zal dit anders zijn aangezien enorm veel mensen worden verwacht tijdens het WK voetbal. Tevens hebben veel sponsors van het WK voetbal kamers gereserveerd waardoor het aantal kamers van de hotels in de speelsteden voller zal zijn dan normaal. De verwachting is dan ook dat de hotel kamers tijdens het WK 2014 schaars zullen zijn. Alternatieven zoals de Oranjecamping kunnen uitkomst bieden.

Tip: Boek meteen je hotel nadat de poule indeling bekent is geworden. Er zullen weinig hotel kamers beschikbaar zijn tijdens het WK 2014. 

Lees hier meer over hostels in Brazilie 

Hotel boeken per WK 2014 speelstad

Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft een overzicht gemaakt van alle speelsteden waar je een hotel kan boeken. Hieronder kun je per speelstad een hotel boeken:

 

 

Share
 
Comments

Bij wanneer boeken staat dat de poule bekend wordt op 6 dec 2014 ipv 2013.

Bedankt Remco! We hebben het aangepast. Het is inderdaad 6 december 2013.

BIj “Hotel in Brazilie” staat een link http://www.wereldkampioenschabrazilie.nl/
deze mist een “p” waardoor de link niet beschikbaar is.

De link is inmiddels aangepast, bedankt voor de tip!