Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Open trainingen Oranje WK 2014

training nederlands elftal wk 2014 2Nog een kleine maand en Oranje vertrekt op 5 juni naar Rio de Janeiro om de sterren van de hemel te spelen op het WK 2014. Om zich goed voor te bereiden wordt voor het WK 2014 een flink programma in elkaar gezet. Onderaan vinden jullie een duidelijk schema met de hele voorbereidingsperiode.

Training Oranje bijwonen richting WK 2014

In deze voorbereiding zitten een aantal wedstrijden maar als je deze niet kunt bijwonen zijn er ook trainingen om Oranje echt aan het werk te zien. Op vrijdag 30 mei zal De Kuip s’ochtends haar deuren openen omdat Oranje daar om 11.45 uur zal gaan trainen (10.45 uur openen de deuren). De laatste training zal plaatsvinden op 3 juni en vindt plaats in het stadion van AZ te Alkmaar. De tijden zijn daar vergelijkbaar als in de Kuip.

Houdt de websites van de Kuip en AZ in de gaten voor meer informatie over het bijwonen van een van de trainingen van ‘ons oranje’ voor ze op weg gaan naar het WK 2014.

Wil je alle wedstrijden van het Nederlands Elftal WK 2014 bekijken? Bekijk onze WK 2014 wedstrijden Nederlands Elftal pagina.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.