Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

All posts in NOS wk 2014

De VS is het land waar sporten als Honkbal, Basketbal en American Football zeer populair zijn. Voetbal was altijd in de ogen van de gemiddelde Amerikaan een sport voor vrouwen. Het is dan ook niet gek dat het onder vrouwen een stuk populairder is dan onder de mannen, en dan ook het vrouwelijke voetbalelftal goed scoort op het wereldtoneel. Nu blijkt dat door het WK 2014 ook het mannenvoetbal steeds populairder aan het worden is.

Aantal kijkers WK 2014

Waar naar een gemiddelde basketbal of honkbalwedstrijd zo’n 15 miljoen mensen in de VS kijken, keken er naar de wedstrijd van de VS tegen Portugal maar liefst 25 miljoen. Nou moeten we wel onderkennen dat een WK wedstrijd natuurlijk iets anders is dan een wedstrijd in clubverband.  Read more

Share

Het is bijna zo ver: het WK 2014 in Brazilië. Nog maar een paar dagen en we trappen dit grootste voetbalevenement ter wereld af met een wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië. Die dag daarop moet Oranje al aantreden tegen wereldkampioen Spanje. Al is het vertrouwen niet optimaal, wij hebben ontzettend veel zin in het WK 2014!

WK 2010

Om nog meer in de stemming te komen hebben wij hieronder een filmpje geplaatst met de mooiste momenten van het WK 2010. En wat was dit een mooi WK! Laten we hier kracht uit putten, en ook op het WK 2014 de finale halen!

Read more

Share

nos brasilNOS studio sport is natuurlijk de zender tijdens het WK 2014. Elk eindtoernooi komen ze met een iets andere opzet, zo ook voor het WK 2014. Dit jaar heet het programma Studio Brasil en sluit er zelfs dagelijks een belg aan.

64 WK 2014 wedstrijden live

NOS zal alle 64 wedstrijden live uitzenden waardoor deze zender wordt overgenomen door het WK voetbal. Zelfs de nieuwsuitzendingen verplaatsen naar Nederland 2. Van 12 juni tot 13 juli kun je werkelijk alles volgen en hoef je niets te missen.

Read more

Share