Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

NOS Studio Brasil tijdens WK 2014

nos brasilNOS studio sport is natuurlijk de zender tijdens het WK 2014. Elk eindtoernooi komen ze met een iets andere opzet, zo ook voor het WK 2014. Dit jaar heet het programma Studio Brasil en sluit er zelfs dagelijks een belg aan.

64 WK 2014 wedstrijden live

NOS zal alle 64 wedstrijden live uitzenden waardoor deze zender wordt overgenomen door het WK voetbal. Zelfs de nieuwsuitzendingen verplaatsen naar Nederland 2. Van 12 juni tot 13 juli kun je werkelijk alles volgen en hoef je niets te missen.

Avondprogramma WK 2014

Het studio Brasil avondprogramma wordt door Henry Schut en niemand minder dan comeback kid Hugo Borst verzorgd. Voor het vroege en late gedeelte van deze show (17:30 tot middernacht) is in handen van Dione de Graaf, Bert van ’t Hof en Jeroen Stomhorst.

Wil je alle wedstrijden WK 2014 bekijken? Bekijk hier de WK 2014 wedstrijden.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

Iedereen is natuurlijk vol van het meesterstuk van Robin van Persie, die als een zweefvliegtuig op het Spaanse doel afvloog en en passant de bal over dekeeper het doel in kopte.
Ik begrijp de euforie die dit losmaakt en deel er natuurlijk ook in mee.. Maar als tachtigjarige begrijp ik niet dat met al die moderne sportverslaggevers die nu bijeen zijn er niemand op het idee komt om, lacht u niet, hierdoor terug te denken aan een doelpunt dat tientallen jaren als een fenomeen in de Nederlandse voetbalgeschiedenis gefloreerd heeft als de “Bep Bakhuys Goal)”, een doelpunt dat deze in de dertiger jaren zeer vermaarde voetballer in vlucht maakte. Het was voor die tijd een ongekend verschijnsel.
Zou het niet aardig zijn om die beelden nu op te halen, ook om tegelijkertijd te laten zien hoe ontzèttend veel er in het voetbal veranderd en natuurlijk verbeterd is. Het gaat er mij vanzelfsprekend niet om het toenmalige voetbal nu belachelijk te maken, maar is meer bedoeld als een stuk nostalgie dat zo lang heeft voortgeleefd en dat nu niemand zich meer lijkt te herinneren !

Jan Rietveld