Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Nog geen reis geboekt? Wil je toch naar WK 2014?

De Oranje Koorts neemt iedere dag toe en het is nog steeds mogelijk om een reis naar Brazilië te boeken! Eurocult-Lito Reizen biedt een uitgebreid aanbod van betaalbare opties om af te reizen naar hét mooiste voetbalevenement ter wereld.

WK 2014 reizen

muziek wk 2014Ten noorden van de eerste speelstad van Nederland, Salvador da Bahia, is het mogelijk om op de Holland Camping te verblijven. Een idyllische locatie op een steenworp afstand van de beroemde stranden van Mangue Seco. Een verblijf in een hotel in Salvador, de tweede Carnavalsstad van het land, kan uiteraard ook. Op 14 en 15 juni vindt hier een extra ingelast Carnavalfeest plaats: Carnaval da Copa!

Roadtrip WK 2014

Porto Alegre 6 (Florianopolis) wk 2014Het WK combineren met een roadtrip door Brazilië? Eurocult-Lito Reizen biedt u deze mogelijkheid! Met de Oranje Karavaan mee in een eigen huurauto door het authentieke zuiden van Brazilië rijden naar de 2de speelstad Porto Alegre. De Oranje Karavaan rijdt via Sao Paulo, waar de 3de wedstrijd tegen Chili wordt gespeeld door naar het kloppend hart van Brazilië: Rio de Janeiro! 

Strand Brazilië WK 2014

rio de janeiro wk 2014 in brazilieEen verblijf in Rio de Janeiro combineren met stranden? Een paar van de mooiste stranden van Brazilië liggen ten Oosten van Rio aan de andere kant van de baai. Namen als Praia de Itaipuaçu, Praia de Itacoatiara en Praia de Camboinhas spreken vanzelf tot de verbeelding.. Het Eurocult-Lito Oranje Huis is hier gevestigd. Een kleinschalige, mooie en veilige plek om te verblijven op een fantastische locatie dichtbij de stad!

Oranje in de finale op 13 juli in het stadion Maracanã? Daar wilt u toch ook bij zijn? Het is mogelijk om tot het eind van het WK Brazilië te blijven! Eurocult-Lito Reizen heeft een aantal verlengpakketten uitgewerkt.

Ben je enthousiast over voetbal en wil je naar het WK 2014 in Brazilië? Bekijk onze WK 2014 reizen pagina.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.