Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Speelsteden Nederlands Elftal

Het WK 2014 vindt plaats in 12 speelsteden in Brazilië. Het Nederlands Elftal zal tijdens het WK 2014 verblijven in Rio de Janeiro. Vanuit deze standplaats zal het naar de speelsteden reizen voor de wedstrijden tijdens het WK 2014. De speelsteden voor het Nederlands Elftal worden bepaald aan de hand van de loting op 6 december 2013 in Brazilië. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft een overzicht gemaakt van alle speelsteden waar het Nederlands Elftal zal spelen tijdens het Wk 2014 in Brazilië. 

Speelsteden Nederlands Elftal

De speelsteden van het Nederlands Elftal zullen hier in een overzicht verschijnen nadat de pouleindeling op 6 december bekend is geworden. Wil je nu al alles weten over alle speelsteden in Brazilië? Bekijk dan de aparte speelsteden WK 2014 pagina op wereldkampioenschapbrazilie.nl

Speelstad Rio de Janeiro Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal zal tijdens het WK 2014 verblijven in de speelstad Rio de Janeiro. Rio de Janeiro is ook de speelstad waar de finale van het WK 2014 plaats zal vinden. Het Maracana stadion is een van de grootste en bekendste stadions ter wereld. De afgelopen jaren is het stadion gerenoveerd voor het WK 2014 in Brazilië.

Rio de Janeiro is een miljoenen stad (meer dan 6,7 miljoen inwoners) en staat bekend het christus de verlosser beeld en jongeren die voetballen op de mooie stranden. Wil jij alles weten over deze speelstad? Bekijk dan onze Rio de Janeiro speelstad pagina.

Reizen naar Rio de Janeiro?

Wil jij naar het Nederlands Elftal in Brazilie? Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft alles over het reizen naar Brazilië op een rij gezet.

Share
 
Comments

im a nigaa pigga im lovin it digaa

Wat was je vraag mbt het wk 2014? Onze excuses dat je vraag niet goed is doorgekomen.