Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Nederlands Elftal pakt brons op WK 2014, bedankt Oranje!!

nederlands elftal brons wk 2014Het Nederlands Elftal heeft op een fantastische wijze afscheid genomen van het WK 2014 in Brazilië. Na een spannende halve finale tegen Argentinië, die helaas verloren ging na penalties, heeft het Nederlands Elftal het goede gevoel deels terug gepakt door te winnen van Brazilië. De wedstrijd eindigde in 0 – 3 voor het Nederlands Elftal. Het huidige Nederlandse Elftal wist hiermee geschiedenis te schrijven. Voor het eerst in de geschiedenis van Oranje wist het team een WK af te sluiten zonder een verliespartij. Dit Nederlands Elftal heeft namelijk 5x gewonnen en 2x gelijk gespeeld. 

Het beste Nederlandse Elftal

Diverse spelers (oa. Robben) en de bondscoach (Louis van Gaal) vonden dit Nederlands Elftal het beste Nederlands Elftal wat ze ooit mee hebben gemaakt. Louis van Gaal vond dit zelfs zijn beste team waar die ooit mee samen heeft gewerkt. Niet op het gebied van kwaliteit maar qua team. “Ik kan me voorstellen dat Nederland in de ban was van dit elftal, want de strijd en de wil om te winnen zag je in iedere wedstrijd terug. En dat maakt sport mooi”, analyseerde Van Gaal voor de camera’s van de NOS zijn elftal.

Statistieken Nederlands Elftal WK 2014

Het Nederlands Elftal heeft een goed toenooi gespeeld. Wereldkampioenschapbrazilie.nl heeft wat statistieken van het Nederlands Elftal tijdens het WK 2014 op een rij gezet.

  • Wedstrijden: 5x gewonnen, 2x gelijk
  • Doelpunten: 15 doelpunten voor, 4 doelpunten tegen
  • Assists: 11 assists
  • Schoten: 73 schoten
  • Gele kaarten: 11 gele kaarten (en eenmaal een schorsing door 2x geel – Robin van Persie)
  • Topscorer Nederlands Elftal: Robin van Persie met 4 doelpunten
  • Beste speler Oranje: Arjen Robben
  • Grootste talent Oranje: Memphis Depay

Bedankt Oranje!

Wereldkampioenschapbrazilie.nl wil het Nederlands Elftal bedanken voor een fantastisch WK 2014 in Brazilië. De website heeft duizenden bezoekers getrokken die alles wilde weten over het WK 2014. Door de fantastische prestaties van Oranje was het WK voorafgaand en tijdens het WK een fantastisch toernooi. Iedereen heeft er van genoten. Het team van de website wereldkampioenschapbrazilie.nl mocht het WK in Brazilië zelf mee maken. Daardoor was het WK 2014 helemaal een speciaal WK voor de beheerders van de website. We willen Oranje bedanken voor deze fantastische momenten!

 

Share

Random Posts

 
Comments

No comments yet.