Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Naar het WK 2014, met de auto…

oranje trophy wk 2014Wellicht heb je het al in de media opgevangen; de oranje trophy is onderweg. Dit fantastische avontuur is een prestatie van formaat. Met tal van wagens rijdt de oranje trophy door Noord-, Midden- en Zuid-Amerika naar Rio de Janeiro om daar met z’n allen het WK 2014 bij te wonen. Het is geen race, ook al zou je dat misschien denken, maar slechts een tocht langs prachtige gebieden en met mooie mensen.

Oranje Trophy richting WK 2014

Dit jaar wordt de Oranje Trophy voor de 4e keer georganiseerd en is er nog meer aandacht voor de tocht dan voorheen. Op 22 maart is het avontuur begonnen en deze keer willen ze met sponsoren van formaat voor de trophy gaan. Hopen dat Oranje deze trophy ook pakt tijdens het WK 2014.

Worldcoach

Naast een mooie rit en onvergetelijke ervaring doet de Oranje Trophy dit ook voor een goed doel. Zij ondersteunen de opleiding van voetbalcoaches in ontwikkelingslanden, zogenaamde WorldCoaches. Een WorldCoach leert kinderen op een leuke en verantwoorde manier (beter) voetballen en geeft voorlichting over belangrijke zaken, zoals de preventie van HIV/aids en criminaliteit.

Wij wensen de deelnemers nog een mooie tocht en zien ze in Rio!

Ben je enthousiast geworden over het WK 2014 en wil je graag naar Brazilie? Bekijk onze WK 2014 reizen pagina.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.