Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Kom stijlvol voor de dag tijdens WK 2014 in de Nederlandse Vlag

vlaggenjurkjes wk 2014Een jaar geleden ontwierpen Hanna Kriens en Saryne Buis (29) een chique WK jurkje voor een Kroningsbal in China en beseften dat ze het product voor een eigen onderneming gevonden hadden; een stijlvol en kwalitatief WK jurkje in de kleuren van de Nederlandse Vlag. Geen oranje, geen prullaria en bovenal geen one size fits all model maar eentje in de maten S t/m XL. Een jurkje dat zich echt onderscheid van alles wat er al is en waar de Nederlandse vrouw blij van wordt. De jurkjes zijn gemaakt van een zwaardere viscose stretch, accentueren je figuur op een mooie manier en zijn verkrijgbaar in drie halzen: de V hals, de Boothals en de Ronde hals.

Vlaggenjurkje WK 2014

Het vlaggenjurkje van Flagsible is te bestellen via www.vlaggenjurkje.nl en kost 54,95 euro (gratis verzending!). Het vlaggenjurkje is mooi te combineren met oranje assecoires en je steelt de show tussen alle oranje outfits. Er zijn er ook maar een beperkt aantal gemaakt dus op is op!

Wie zijn vlaggenjurkjes.nl begonnen?

Leuk detail: de dames wilden leren ondernemen en doen dit naast hun baan. Het hele traject hebben ze zelf gedaan waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staat. Zo worden de jurkjes ingepakt en verzonden vanuit een sociale werkplaats. Al met al genoeg redenen om snel je vlaggenjurk te scoren en klaar te zijn voor het WK!

Share

Random Posts

 
Comments

No comments yet.