Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

All posts in kleding wk 2014

Blueprint ZonnebrilDe kop is er af! En hoe! Na de nu al historische 5-1 overwinning van Nederland op wereldkampioen Spanje is de oranjekoorts gestegen naar ongekende hoogte. De oranje shirts gaan aan, de hoedjes gaan op en de sjaaltjes om. Maak je outfit nu compleet met een Blueprint!

De zomer staat voor de deur, het zonnetje gaat schijnen en het WK is in volle gang. En wat kan je dan beter gebruiken dan een zonnebril? Naast onze speciale WK-editie bieden wij een ruim assortiment aan standaardmodellen.

Blueprint Chase The SunOf je nu voor Oranje, La Roja, de Rode Duivels, Les Bleus, Azzuri of die Mannschaft bent: op de Design Your Own pagina van Blueprint kan je je eigen zonnebril samenstellen! Van de kleur van de pootjes tot de frames en de glazen.

Met vier unieke modellen heeft Blueprint voor iedereen een bril die hem of haar past.

Check de Blueprint collectie brillen op de website van Blueprint.

Check de WK-editie zonnebril op de website van Blueprint.

Share

spieren voor spieren oranje wk 2014Net als bondscoach Louis van Gaal draagt ook ShirtsofHolland de Stichting Spieren voor Spieren een warm hart toe. Want ook kinderen met een spierziekte hebben het recht om te kunnen rennen, spelen en sporten. Per verkocht overhemd doneert ShirtsofHolland € 2,- aan de stichting. Dus draag je steentje bij en koop zo’n Oranje eyecatcher. Dan draag je niet alleen een steentje bij, maar zie je er ook nog eens piekfijn uit komend WK.

Wat doet Spieren voor Spieren?

Spieren voor Spieren zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek en ondersteuning voor deze kinderen door middel van het organiseren van sport gerelateerde activiteiten en door het werven van fondsen. Hiermee creëert de Stichting inzichten en middelen om spierziekten beter te kunnen behandelen en uiteindelijk de wereld uit te helpen. Kortom Spieren voor Spieren roept iedereen in Nederland op om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Read more

Share

expositie wk 2014Als je het WK 2014 gaat bezoeken zijn de wedstrijden logischerwijs het belangrijkste tijdverdrijf in Brazilië. Als je daar toch bent is het ook een idee om wat meer om je heen te kijken en andere bezienswaardigheden te bezoeken. Voorheen hebben we over een aantal must sees voor Rio de Janeiro geschreven. Een andere mogelijkheid is een echte WK 2014 expositie.

Expositie Rio en Sao Paulo tijdens WK 2014

Van 1 tot 15 juli is er een echte WK 2014 expositie waarbij schilderijen worden laten zien in het formaat van een hexagon. De schilderijen worden getoond in een grote platte voetbal van 3 meter hoog. Het thema van deze WK 2014 expositie is ‘show me something about your country’. Uit alle deelnemende landen is een afgevaardigde kunstenaar of kunstenares. Vanuit Nederland zal Liesbeth Oudshoorn haar werk laten zien waarbij is gekozen voor oudhollandse thema’s en verwijzing naar bekende Hollandse liedjes.

De zeer grote en imposante schilderijen bewonderen? Ga naar www.lbetho.com voor meer informatie over de exposities!

 

Share

vlaggenjurkjes wk 2014Een jaar geleden ontwierpen Hanna Kriens en Saryne Buis (29) een chique WK jurkje voor een Kroningsbal in China en beseften dat ze het product voor een eigen onderneming gevonden hadden; een stijlvol en kwalitatief WK jurkje in de kleuren van de Nederlandse Vlag. Geen oranje, geen prullaria en bovenal geen one size fits all model maar eentje in de maten S t/m XL. Een jurkje dat zich echt onderscheid van alles wat er al is en waar de Nederlandse vrouw blij van wordt. De jurkjes zijn gemaakt van een zwaardere viscose stretch, accentueren je figuur op een mooie manier en zijn verkrijgbaar in drie halzen: de V hals, de Boothals en de Ronde hals.

Vlaggenjurkje WK 2014

Het vlaggenjurkje van Flagsible is te bestellen via www.vlaggenjurkje.nl en kost 54,95 euro (gratis verzending!). Het vlaggenjurkje is mooi te combineren met oranje assecoires en je steelt de show tussen alle oranje outfits. Er zijn er ook maar een beperkt aantal gemaakt dus op is op!

Read more

Share