Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Goede doel rond WK 2014: more2win

more2win2De onrust rond de stadions van het WK 2014 en in de favela’s begint langzaam meer vorm te krijgen. Dat zijn in ieder geval de berichten die we via de pers horen. De Braziliaan vindt het belachelijk dat de Braziliaanse overheid bakken met geld uitgeeft aan het WK 2014, terwijl de eigen bevolking in armoede leeft. De opbrengsten van zo’n toernooi zijn bovendien nauwelijks voelbaar in dit gedeelte van de samenleving. Wij kennen de ins en outs niet, maar om eerlijk te zijn valt hier wat voor te zeggen.

More2Win

Maar laten we niet vergeten dat sport ook ontzettend mooi is en voor verbroedering kan zorgen. Een van de organisaties die dit als geen onder begrijpt is More2Win. Een fantastisch initiatief die doormiddel van sport de minder bedeelde ondersteunt en geld ophaalt. Ook in Nederland zijn ze actief en organiseren ze de WK penalty Shootout 2014 waarbij geld werd opgehaald om in Brazilië een sportveld te kunnen opknappen maar waarmee ook onderwijsprojecten worden gefinancierd.

Voor meer informatie en andere projecten van More2Win, ga snel naar www.more2win.com of neem contact op met info@more2win.com als je direct geld wilt doneren!

Share

Random Posts

 
Comments

No comments yet.