Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Geen verhoging prijzen tijdens WK 2014

reizen naar brazilie prijzenGoed nieuws voor alle bezoekers van het WK 2014. Waar de verwachtingen was dat alle prijzen omhoog zouden schieten tijdens het WK 2014, is dit slechts gedeeltelijk waar. De kosten voor verblijfplaats of vlucht is flink gestegen, maar de prijs voor dranken blijft hetzelfde. De Braziliaanse minister van financiën heeft dat in ieder geval in de media beloofd.

Belastingverhoging na WK 2014

De Brazilianen willen een belastingverhoging doorvoeren voor drank en fris en daardoor werd in eerste instantie vermeld dat winkeliers de prijzen en flink zouden verhogen voor juni 2014. Ze zouden niet enkel het verschil met de verhoogde belasting verwerken in de nieuwe prijzen, maar ook de aanwezigheid van toeristen gebruiken om eens goed te cashen tijdens het WK 2014. De regering heeft echter gemeld dat ze wachten met de nieuwe maatregelen om de elasting te verhogen en beloven daarmee dat de prijsstijging op zich laat wachten tot na het WK 2014.

Wij verwachten dat de grotere supermarktketens nog wachten met de verhoging van hun prijzen tijdens het WK. De kans is groot dat de kleinere eenmanszaak de prijzen toch wat opstuwt om gebruik te maken van de enorme toeristenaantallen.

Wil je ook afreizen naar Brazilië? Bekijk onze WK 2014 reis pagina

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.