Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Feeststrand voor Oranje hotel

verblijfplaats oranje wk 2014Ons Oranje zit in het prachtige Caesar park Ipanema hotel in Rio de Janeiro tijdens het WK 2014. Dit gigantisch hoge hotel ligt aan het strand en heeft een fenomenaal uitzicht. Deze uitvalsbasis van onze selectie is van alle gemakken voorzien en heeft naast comfortabele kamers een fitnessruimte en zwembad.

Slaapplaats Oranje WK 2014

Het is opvallend te noemen dat veel WK-deelnemers er voor kiezen om op een relatief openbare en minder gemakkelijk te beveiligen locatie gaan zitten tijdens het WK 2014. Oranje zit op een echte hotspot, pal aan het Ipanema strand. Dit is een van de meest trendy stranden, wat overloopt in de Copacabana.

Geschiedenis Caesar Park Ipanema Hotel

Het 5-sterren hotel, midden in Rio, kent 23 etages. Opvallend is de WK-suite, met allerlei foto’s en jaartallen met namen van organiserende landen erbij. De 5(!) toernooien die Brazilië won zijn natuurlijk opgelicht. Het is opmerkelijk dat de Oranje selectie niet in deze suite slaapt, maar standaardkamers tot zijn beschikking krijgt. We gaan er maar even vanuit dat dit ook niet verkeerd vertoeven is tijdens het WK 2014.

Bekijk hier alle wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens het WK 2014

Share

Random Posts

 
Comments

No comments yet.