Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

De geblesseerden voor het WK 2014

suarez wk 2014 geblesseerdElk eindtoernooi is het spannend of onze sterspelers fit blijven tot het WK of EK. Voor oranje zijn Urby Emanuelson en Kevin Strootman niet fit voor het WK 2014, wat een hele aderlating is. Natuurlijk zijn zij niet de enige en hebben we een aantal spelers geselecteerd.

Geblesseerde WK 2014

Janmaat

Gelukkig valt het mee. De verdediger van oranje, die naar onze inschatting een basisplaats krijt op het WK 2014, liep een enkelblessure op tegen Ecuador. Zijn verwachting is dat hij zich snel weer bij de groep kan aansluiten

Suarez

De sterspeler van Uruguay moet een knieoperatie ondergaan, 3 weken voor de start van het WK 2014. Hij kreeg last van zijn meniscus tijdens de training en is direct geopereerd. Normaal staat voor zijn herstel zo’n 4-6 weken. De kans is groot dat Uruguay hem toch meeneemt voor na de groepsfase.

Fernandez

Vervelend voor hem, fijn voor ons. De 28-jarige Chileense middenvelder van Fiorentina heeft zijn enkelbanden beschadigd en gaat het WK niet redden, dat is zeker. Deze 60-voudig international was hoogstwaarschijnlijk een basisplaats gegund tegen oranje.

Falcao

Deze Colombiaanse sterspeler is voor veel voetbalfans een lust om naar te kijken. De topspits van AS monaco liep een ernstige knieblessure op en is waarschijnlijk niet fiit voor het WK 2014. Hij is toch meegegaan op trainingskamp met de Colombianen.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.