Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Blatter overtuigd van organisatie WK 2014

Het nieuws rond het WK 2014 in Brazilië staat de laatste maanden vol met negatieve berichtgeving rond de organisatie van het WK 2014. De stadions waar wedstrijden van het WK 2014 worden gespeeld, de logistiek rond deze speelsteden en zelfs het trainingscomplex van het Nederlands elftal voldoen niet aan de verwachtingen en het is maar de vraag of deze op tijd klaar zijn.

Blatter: “WK 2014 meest succesvolle WK ooit”

FIFA voorzetter Sepp Blatter heeft echter in een telefoongesprek met de Braziliaanse president gezegd dat hij overtuigd is van Brazilië als organiserend land. Hij is er zeker van dat het WK 2014 het meeste succesvolle WK in de geschiedenis wordt. Bovendien zijn er inmiddels ruim 75 procent van het totale ticket aantal verkocht. Rustig zal het van medio juni tot medio juli dus niet worden in Brazilië, maar dat wisten we al.

Faciliteiten WK 2014

Ondanks dat er binnen de hoogste gelederen van de Wereldvoetbalbond is gemeld dat een aantal faciliteiten bij het begin van het WK 2014 nog niet voltooid zijn, is Blatter overtuigd. In  december richtte hij zich nog tot god, om Brazilië te helpen bij het op tijd en succesvol afronden van de stadions voor het WK 2014. Dit heeft kennelijk geholpen, volgens Blatter, maar wij houden ons hart vast.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.