Alles over het WK 2014 in Brazilië, zoals WK Kaarten, Speelsteden, Programma, Hotels en de reis naar Brazilië

Bezienswaardigheden Rio de Janeiro tijdens WK 2014

rio de janeiro wk 2014 in brazilieTijdens het WK 2014 zijn er natuurlijk genoeg dingen om te doen: voetbal kijken! Wij kunnen echter ook begrijpen dat wanneer je eenmaal toch in Rio bent, het zeker de moeite waard is om wat van de cultuur te proeven. Om die reden hebben we voor je bezoek aan het WK 2014 de Rio Must sees even op een rij gezet.

Suikerbroodberg

Als je niet op de suikerbroodberg bent geweest ben je niet in Rio geweest, zullen veel mensen zeggen. Deze bijna 400 meter hoge kegel bevindt zich op een schiereiland en is een wereldberoemde trekpleister voor Rio. Met een kabelbaan ga je naar de top en kun je genieten van het werkelijk fantastische uitzicht. De berg staat in de tripadvisor niet voor niets op nummer 1!

Cristo Redentor

Over enorme objecten gesproken, christus de verlosser in Rio de Janeiro is er een van. Werkelijk iedereen kent dit immense standbeeld van Christus en zal je tijdens het WK 2014 ook niet ontgaan. Je kunt bij de voet van dit 38 meter hoge standbeeld komen.

Copacabana

Wie aan Copacabana denkt roept snel het strand. Tijdens het WK 2014 zal het hier werkelijk afgeladen zijn met toeristen omdat iedereen dit strand kent. Het scheelt dat het strand maar liefst 4 km lang is. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om eens een drankje op te drinken tijdens het WK 2014.

Ben je enthousiast geraakt over Rio de Janeiro en wil je alsnog naar het WK 2014 in Brazilie? Bekijk onze WK 2014 reizen pagina.

Share

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze pagina:

 
Comments

No comments yet.